Vremea amână un alt amical pentru UTA, Falub ar trebui să redebuteze la Giarmata

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 14:55 Pregătiri, amicale
Vremea amână un alt amical pentru UTA,** Falub ar trebui să redebuteze la Giarmata

Sunt vremuri tulburi în curtea celei mai titrate grupări din Provincie. Finanțatorii Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti nu mai au credibilitate, Suporter Club UTA va retrage în această seară drepturile clubului, iar jucătorii nu știu nici până la această oră cine le va fi antrenor. Adrian Falub se lasă greu convins să revină la Arad și asta pentru că de povești e sătul și dorește garanții scrise din partea conducerii. Marți seara, antrenorul clujean aștepta un telefon de la Marțian, altfel înțelegerea verbală cade.

Printre altele, tehnicianul i-a cerut „prietenului lui Mutu” să-și reaproprie cu orice preț suporterii, căci dincolo de siglă, culori și palmares, UTA are mare nevoie de susținerea lor în încercarea de a se salva de la retrogradare. Apoi, angajamentul de plată a salariilor semnat de Marțian cu jucătorii e frecție la picior de lemn față de garanțiile pe care le cere Falub.

Mai mult presat de Catanzariti, dejeanul se străduie din răsputeri să readucă în Calea Aurel Vlaicu un tehnician care știe exact ce are de făcut pentru a duce corabia la mal. Așa că, până la urmă, Adrian Falub ar putea să ajungă din nou în „alb-roșu”, iar sâmbătă să stea pe bancă la amicalul cu Milenium Giarmata.

Între timp, „oficialii” arădeni au anulat și testul de la Pecica, în compania liderului Ligii a IV-a, din cauza condițiilor meteo sau mai degrabă a terenului impracticabil. „Textiliștii” nu au evoluat nici contra Pîncotei și grupei de juniori republicani a lui Sandu Gaica, fiindcă jucătorii nu au fost mulțumiți de suma de bani încasată de la Adrian Marțian și au boicotat „triunghiularul” de la finalul săptămânii trecute.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 14:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă