VIDEO | Mihalcea a avut 22 de jucători la reunirea Dunării. Una dintre noile achiziții a absentat

Marius ANGHEL 27 Jun. 2017, 12:45 Pregătiri, amicale

Printre echipele din noul sezon al Ligii 2 reunite luni s-a numărat și Dunărea Călărași, grupare care a încheiat campionatul trecut pe locul 7, iar în noua ediție țintește promovarea. Sub comanda antrenorului Adrian Mihalcea s-au pregătit 22 de jucători, printre aceștia aflându-se trei dintre cele patru noi achiziții, dar și cinci tineri veniți în probe.

După o vacanță de patru săptămâni, Dunărea a reluat luni după-amiază, de la ora 17:00, pregătirile pentru noul sezon. Pe parcursul a 90 de minute, cei 22 de jucători prezenți în lot s-au antrenat pe o căldură sufocantă, pe terenul central, sub atenta supraveghere a antrenorului Adrian Mihalcea și a doi dintre colaboratorii săi, Mirel Condei (antrenor secund) și Constantin Niculae (preparator fizic).

Site-ul oficial al Dunării scrie că printre cei 22 de jucători au fost prezenți și trei din cei patru jucători transferați în această perioadă de vacanță. Mijlocașul Silviu Pană și atacanții Valentin Buhăcianu și Gelu Velici au alergat pentru prima dată în tricoul echipei călărășene, absentul motivat fiind mijlocașul Andrei Pușcașu, care se va alătura lotului de miercuri, 28 iunie. Tot atunci, vor veni la antrenamente și Călin Cristea și Valentin Balint, nerefăcuți după accidentările suferite în primăvară.

La prima ședință de pregătire a fost prezent și Victor Petre, jucător care aparține Dunării, care care în 2017 a fost împrumutat în Liga 3, la Înainte Modelu. Alți nou-veniți sunt cinci jucători, dintre care patru cu vârsta sub 21 de ani, aflați în probe.

Marți și miercuri, jucătorii vor efectua dimineața vizita medicală, iar după-amiază, începând cu ora 18.00, vor susține antrenamente.

În perioada 10-20 iulie, sfafful Dunării vrea deplasarea într-un stagiu de pregătire centralizată, locația exactă nefiind încă stabilită.

Foto: Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 27 Jun. 2017, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă