VIDEO Curelea: „La momentul începerii campionatului vom fi în formă maximă”

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 17:08 Pregătiri, amicale
VIDEO Curelea:**

Golgheterul Universității Craiova, Costin Curelea, consideră că îmbunătățirea relațiilor de joc este primordială în acest moment în cantonamentul din Slovenia, dar știe că rezultatele pozitive din amicale îmbunătățesc substanțial moralul echipei pentru noul campionat al Ligii 1. Curelea a vorbit pentru site-ul oficial al clubului oltean după amicalul câștigat cu 1-0 în fața croaților de la Slaven Belupo.

– Costin, al treilea meci din stagiul sloven: 1-0 cu Slaven Belupo. Cum a fost jocul?
– Am întâlnit o echipă agresivă, cum e și spiritul croaților. Important pentru noi este că am câștigat și a fost un meci foarte bun în acest moment al pregătirii.

– Cât contează rezultatele în aceste meciuri de verificare, pentru voi, pentru moralul echipei?
– Nu foarte mult, cel mai important este să ne facem jocul, să alergăm, să ne antrenăm bine, dar este cu atât mai bine cu cât câștigăm. Contează bineînțeles și la moral.

– În precedenta partidă ai marcat două goluri. A fost mai slabă Celje sau ai avut tu mai mult fler?
– Cred că toți am fost un pic mai proaspeți meciul trecut, acum s-a resimțit o ușoară oboseală. Dar și echipa pe care astăzi am întâlnit-o a fost mai agresivă și un pic mai bună comparativ cu Celje.

– Cum anticipezi că va fi debutul acestui sezon?
– Am văzut că avem un început destul de greu. Meci cu Rapid, apoi cu Steaua în Cupa Ligii. În campionat Pandurii, iar Steaua. E important să începem bine, să câștigăm mai ales acasă și asta ne va da încredere pentru viitor.

– Consideri că echipa este pregătită în acest moment pentru startul de sezon sau mai e nevoie de acumulări?
– Mai avem încă puțin de acumulat, mai sunt două meciuri amicale în acest stagiu de pregătire și cred că vom fi gata. La momentul începerii campionatului vom fi în formă maximă.

Foto și video: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 17:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă