VIDEO | Amical în „familie” la „U” Cluj. Jucătorii folosiți de Bogdan Lobonț în testul cu trei goluri

Marius ANGHEL 19 Jan. 2019, 14:36 Pregătiri, amicale

După ce ieri l-au sărbătorit pe antrenorul Bogdan Lobonț, care a împlinit 41 de ani, astăzi, jucătorii Universității Cluj n-au mai susținut clasicul antrenament desfășurat în această perioadă de pregătire, ci au fost împărțiți în două și urmăriți într-un meci amical în familie.

Testul desfășurat pe terenul sintetic din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” a fost câștigat cu 2-1 de echipa care a îmbrăcat veste galbene și care l-a avut în componență și pe italianul De Filippo. Cealaltă, care l-a avut pe noua achiziție Ionuț Ursu, a fost echipată cu veste roșii.

Octavian Ursu a marcat din penalty pentru roșii, în timp ce pentru învingătorii galbeni au punctat Alexandru Coman și Răzvan Greu.

Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi au aliniat următoarele formule:

în veste roșii au fost Dur-Bozoancă – Berci, I. Ursu, Porumb – Taub, Sepsi (Hordouan), G. Florescu, Căpușă – Oct. Ursu – Janos, M. Coman
în veste roșii galbene au fost Gorcea (Dinu) – Abrudan, Telcean, Rz. Prodan – Greu, Văsălie, Gab. Giurgiu, Al. Coman – De Filippo, Hațiegan, Gavra

Primul amical al Universității Cluj e programat sâmbăta următoare, pe 26 ianuarie, de la ora 13:00, tot pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”, cu echipa de Liga 3 Sticla Arieșul Turda, iar două zile mai târziu va pleca în cantonamentul din Turcia. La Alanya, clujenii pregătiți de Bogdan Lobonț vor sta între 28 ianuarie și 9 februarie, unde au stabilite până acum trei jocuri amicale, cu Slavia Sofia, FC Montana (ambele din Bulgaria), respectiv Pyunik Erevan (Armenia).

Foto și video: fb Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 19 Jan. 2019, 14:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă