Victorie la scor de maidan

15 Feb. 2012, 22:53 Pregătiri, amicale
Victorie** la scor de maidan

Victorie la scor de maidan 10 – 0. Este rezultatul înregistrat în amicalul pe care FC Caracal l-a susținut în această după-amiază cu formația de „județ” Unirea Turia. Pe terenul de la Deveselu, Cristi Niculescu a reușit să înscrie de patru ori.

După eșecul din week-end cu FCM Pitești, caracalenii au întâlnit astăzi o altă echipă de Liga a IV-a. Unirea Turia a fost partenera de pregătire a echipei din „Parc” în perspectiva abordării returului de campionat. Fotbaliștii antrenați de Iordan Eftimie au obținut o victorie categorică, scor 10 – 0, și așteaptă amicalul de mâine, cu Alro Slatina.

„A fost un joc util pentru noi. Și-a spus cuvântul nivelul de pregătire al echipei noastre. Au marcat Cristi Niculescu – de patru ori, Căpățână – trei goluri, Streinu, Bălmău și Bădăuță”, a spus Gigi Ilie.

Directorul sportiv își dorește ca FC Caracal să aibă o prestație reușită și în fața aluminiștilor.

„Eu sper să facem un joc bun. Întâlnim un adversar puternic, o echipă bine organizată, bine pregătită. Dar sper să facem față acestui duel”, a mai declarat Ilie.

După un start ratat de sezon, în urma instalării lui Iordan Eftimie ca antrenor principal, caracalenii au reintrat în cărțile promovării. Gruparea olteană a încheiat turul campionatului pe locul al șaselea, la cinci puncte distanță de liderul seriei. Oficialii clubului speră ca FC Caracal să reușească accederea în Liga a II-a.

Sursa: Olt TV

15 Feb. 2012, 22:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă