Victorie de moral pentru vâlceni, 4-0 cu Sportul II! Șerbănică a absentat, Schumacher a luat notițe din tribună

23 Aug. 2012, 08:00 Pregătiri, amicale
Victorie de moral pentru vâlceni, 4-0 cu Sportul II!** Șerbănică a absentat, Schumacher a luat notițe din tribună

CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat miercuri seară cu 4-0 amicalul cu Sportul Studențesc II, o echipă de Liga a III-a compusă din copii și juniori, un succes care dă moral unei echipe descumpănite după plecarea lui Artimon.

Marea surpriză a fost absența tehnicianului care urma să preia CSM-ul după demisia lui Artimon, Imilian Șerbănică, care a plecat acasă, acuzând probleme personale. În schimb, în tribună și-a luat notițe Constantin Schumacher, ultima dată la Juventus București, semn că acesta i-ar putea prelua în scurt timp pe alb-albaștri.

Cu secundul Cristi Lazăr pe bancă, vâlcenii au făcut o partidă destul de slabă, dar nu au avut probleme în fața copiilor de la Sportul Studențesc II. CSM a punctat de 3 ori în primele 25 de minute, prin reușitele lui Vasile, Plecanciuc și Eremia, după care a slăbit ritmul.

Oficialii vâlceni au tras o sperietură mare după ce NKongue a ieșit accidentat de intrarea a unui student originar din Vâlcea, M.Popa, dar, din fericire, lovitura nu este gravă.

În partea secundă, Cristi Lazăr a introdus rezervele, printre care și rebelii Daouda și Traore, reveniți la echipa mare după plecarea lui Artimon. Vâlcenii au mai înscris o dată prin Niculescu, jucătorul care a declanșat cearta dintre fostul tehnician Artimon și patronul Rufă. Spre final, vâlcenii au primit și un penalti, care a fost irosit cu nonșalanță de Prodan, un alt jucător venit în probe pe baza prieteniei dintre tatăl său și patronul Rufă. De altfel, în această vară CSM pare să își contureze lotul doar pe prieteniile patronului, de unde au apărut Baruch, Nicolescu sau Prodan, jucători care nu pot ajuta cu nimic echipa la ora actuală.

În plus, îngrijorător este faptul că principalul acționar, Rufă nu are bani să întărească lotul, simțindu-se din plin în special lipsa unui portar.

CSM: Dozescu – Eremia, Plecanciuc, I. Popescu, Vătăjelu – Pârvu, S. Popescu, Nicolae – Vasile, NKongue, Văduva. Au mai jucat Baruch, Dumitrașcu, Al. Ionescu, Scărlătescu, Nicolescu, Traore, Daouda, Prodan, C. Stoica.

Articol scris de Adi Georgescu

23 Aug. 2012, 08:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă