Victorie clară pentru Miroslava într-un nou amical cu LPS Iași. Următorul adversar ar putea fi FC Botoșani

Victorie clară pentru Miroslava într-un nou amical cu LPS Iași.** Următorul adversar ar putea fi FC Botoșani

Știința Miroslava a câștigat și cel de-al doilea meci amical disputat în compania echipei Liceului cu Program Sportiv Iași, pregătită de Dorel Stafie. După un succes la limită, joi (4-3), Miroslava s-a impus, sâmbătă, mult mai clar, cu 7-0, prin golurile marcate de Căinari (două), Taciuc (două), Marin, Nemțanu și Buhăceanu.

Tehnicianul Științei a aliniat la start următoarea formulă de echipă: Țintea – Maxim, Tăcuțanu, Mateciuc, Curchi – Sărițanu, Izmană, Agrigoroaie – Taciuc, Al. Marin, Nemțanu. Pe parcursul meciului au evoluat toți jucătorii din lot.

„În această perioadă încercăm să jucăm cât mai multe meciuri amicale, pentru că îmi doresc să lucrăm din punct de vedere tactic. Am jucat trei reprize a câte 30 de minute și pot spune că sunt mulțumit de jocul echipei. Le-am dat băieților liber până luni, când vom juca din nou un meci test cu Țuțora, o echipă de liga a V-a din județ. Este posibil ca săptămâna viitoare să jucăm un meci amical mult mai puternic, cu FC Botoșani, miercuri sau joi. Așteptăm un semn din partea celor din Botoșani, ne vor da răspunsul după meciul cu Dinamo”, a declarat antrenorul Științei, Cristi Ungureanu.

Rezultatele înregistrate de Știința Miroslava în amicalele din această vară: 0-0 și 0-3 cu CSM Poli Iași, 4-3 și 7-0 cu LPS Iași.

Următorul test ar putea avea loc la mijlocul săptămânii următoare, cu prim-divizionara FC Botoșani.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Pilat Ștefan – facebook Știința Miroslava
 

Pe aceeași temă