Vești proaste pentru Costel Enache. Un al doilea fundaș al Petrolului s-a accidentat în Antalya și a revenit în țară

Marius ANGHEL 20 Jan. 2020, 19:07 Pregătiri, amicale
Vești proaste pentru Costel Enache.** Un al doilea fundaș al Petrolului s-a accidentat în Antalya și a revenit în țară

Jucătorii Petrolului au revenit de luni la antrenamentele pe care le susțin în această perioadă în Antalya, după ce duminică au avut zi liberă, însă antrenorul Costel Enache nu a primit vești bune. Accidentarea mai veche a lui Alves da Silva Walace a recidivat, iar brazilianul a fost nevoit să revină în țară.

Costel Enache s-a văzut pus în situația de a pierde doi fundași centrali după doar o săptămână de cantonament în Turcia. După Cristian Sîrghi, cel care se pregătește separat din cauza unei probleme de natură musculară, s-a accidentat și brazilianul Alves da Silva Walace.

„Acesta a efectuat o ecografie în Turcia, iar rezultatul acesteia a scos în evidență o recidivă mai vechii accidentări, lucru care impune, practic, o nouă pauză. De altfel, Walace a și plecat în România, pentru o serie de investigații suplimentare și pentru a începe, cât mai rapid, recuperarea”, a anunțat Petrolul.

Adus în vara trecută după ce ultima dată jucase la Al Ittihad, în Egipt, Walace a evoluat pentru Petrolul în doar șase meciuri în această primă parte a sezonului. Brazilianul trecut și pe la FC Argeș, Rapid, FC Olt, Juventus București sau Dunărea Călărași a avut probleme medicale și nu a putut fi folosit mai mult.

În această iarnă, Petrolul a semnat contracte cu mijlocașii Mihai Nițescu (19 ani), Pol Roige Rodriguez (25 ani, spaniol) și Michael Leonel Pierce (26 ani, argentinian), acesta din urmă fiind prezent în lot încă din a doua zi de la reunire. Sub comanda lui Costel Enache se mai află alți doi jucători străini în probe, mijlocașul stânga albanez Armando Vajushi și fundașul central basarabean Radu Rogac.

Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 20 Jan. 2020, 19:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă