Vâlcenii, gata pentru vizita medicală și cantonament. Pelici mai așteaptă doar una sau două noutăți: „Lotul nu e mai slab ca cel de anul trecut”

Vâlcenii, gata pentru vizita medicală și cantonament.** Pelici mai așteaptă doar una sau două noutăți:

Jucătorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea vor efectua, luni, vizita medicală, la Policlinica Sportivă din Craiova. În perioada 21-31 iulie, vâlcenii vor fi în cantonament, la Baza Sportivă din Zăvoi.

Noutățile importante din lotul CSM-ului sunt Vasile (Reșița), Cucui (Mioveni), Fildan (Bihor) și Dragoș Geantă (Academica). Antrenorul Alex Pelici a avut săptămâna trecută la probe circa 15 juniori Under 19, dintre care a păstrat, deocamdată, o parte. Cu siguranță, spre finalul perioadei de pregătire, nu vor rămâne nici toți juniorii care intră de marți în cantonament. Astfel, lotul pentru sezonul viitor este deja în mare proporție stabilit, fiind greu de crezut că mai pot apărea mai mult de unul-doi jucători noi.

„Lotul nu e mai slab ca cel de anul trecut, putem face un prim-unsprezece bun. În momentul de față, ne oprim la 22-23 jucători, din care șase copii. Bugetul este limitat, atâta putem aduce deocamdată, mai suplimentăm doar dacă vor fi multe meciuri până în iarnă” a anunțat antrenorul Alexandru Pelici.

Lista jucătorilor plecați din Zăvoi s-a completat cu portarul junior Angelco Prvulovic, care, fiind la final de contract, a optat să meargă la o echipă de Liga a III-a, pentru a putea fi titular. După trei ani petrecuți la Vâlcea, nigerianul Samson Nwabueze este și el pe picior de plecare, șansele ca acesta să rămână la CSM fiind minime. Aflat la final de contract, singurul stranier din lotul CSM-ului va avea azi o discuție decisivă cu conducătorii clubului. Pe lista jucătorilor care au părăsit Zăvoiul erau deja Codin, Adi Popa, Konyeha, Vl. Munteanu, Himcinschi, Melcea, Eremia, D. Popescu și A. Popescu.

Lot cantonament Vâlcea:

Portari: Fildan (Bihor), Dozescu (junior), D. Geantă (Academica), Sporea (junior);
Fundași: Deaconescu, I. Stoica, Pîrvulescu, Cucui (Mioveni), Al. Ionescu, A. Marin (junior), Cârciumaru (junior, Perișani), Bratu (junior);
Mijlocași: Vasile (Reșița), A. Neagoe, Iordache, Dumitrașcu, Firțulescu, Piscanu (junior), M. Ion (junior), Preda (junior), Cl. Ștefan (junior, Podari), Georgescu (junior, Horezu);
Atacanți: M. Staicu, B. Geantă, Ludușan (junior, FC Bihor), Petrescu (junior);
Antrenori: Alexandru Pelici (principal), Roberto Ivan (secund), Alexandru Ciobanu (preparator fizic).

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă