Utiștii ar putea scăpa de Moneasa

23 Jun. 2012, 12:05 Pregătiri, amicale

Adrian Falub speră cu adevărat să continue la UTA, drept pentru care a și schițat, în mare, un program de pregătire pentru această vară. După cum se știe, antrenorul „alb-roșiilor” a sunat adunarea pentru ziua de 2 iulie, dată până la care conducerea clubului ar trebui să știe în ce direcție o va apuca. În cazul în care fostul fundaș va fi convins să rămână la Arad, atunci se vor respecta întru totul indicațiile sale.

Printre acestea ar fi și anularea tradiționalului cantonament pre-competițional de la Moneasa, Falub părând să prefere un semi stagiu de pregătire pe plan local. În schimb, tehnicianul insistă pentru plecarea într-un cantonament cu specific tehnico-tactic, cel mai probabil în Italia sau Croația. Acesta ar urma să înceapă spre finalul lunii, iar în funcție de asta utiștii vor participa sau nu la un „patrulater” în Ungaria, în compania formațiilor din Bekescsaba, Szolnok și una dintre Gyula și Szeged. În schimb, dubla amicală cu Elore Bekescsaba, de pe 4, respectiv 11 august, pare bătută în cuie.

Suller: „Așteptăm un răspuns spre finalul săptămânii viitoare”

Situația de la UTA rămâne incertă, ceea ce afectează în mod direct staff-ul tehnic și lotul de jucători. Cel care a lucrat alături de Adrian Falub în ultimele luni la Arad, Marius Suller, nu știe în acest moment în ce direcție o va lua, așteptând – la rândul său – un răspuns pozitiv la Arad. „Am înțeles că spre sfârșitul săptămânii viitoare ar trebui să primim un răspuns clar în ceea ce urmează să se întâmple la UTA. Eu aștept un semn mai din partea domnului Falub Personal, de când am plecat de la Arad, nu am mai discutat cu nimeni de acolo”, ne-a declarat unul dintre „secunzii” UTA-ei din retur.

Acesta a comentat și plecările lui Ignea, Chindriș și Purece: „Am citit și eu despre aceste mutări, dar nu știu cât la sută sunt adevărate. Dacă se concretizează toate, ar fi pierderi importante pentru UTA. Toți cei trei sunt jucători de valoare, de mare perspectivă, ar fi păcat să nu ne mai bazăm pe ei”.

Sursa: Sport Arad

23 Jun. 2012, 12:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă