UTA și-a stabilit primele cinci meciuri amicale din 2018. Unde vor merge arădenii în cantonament

Marius ANGHEL 29 Dec. 2017, 14:17 Pregătiri, amicale
UTA și-a stabilit primele cinci meciuri amicale din 2018.** Unde vor merge arădenii în cantonament

Stafful tehnic al echipei UTA a schițat programul de pregătire al jucătorilor pentru lunile ianuarie și februarie, scrie Sport Arad. Reunirea lotului e programată pentru 8 ianuarie, iar perioada de reacomodare cu efortul va fi întreruptă de primul amical al iernii.

La aproape 10 zile după reunire, pe 17 ianuarie, UTA are programat întâiul joc test. Arădenii se vor deplasa în Ungaria, la Gyula, acolo unde o vor întâlni pe divizionara secundă Szeged 2011. În aceeași zi, „Bătrâna Doamnă” va merge apoi la Moneasa pentru un stagiu de pregătire de 10 zile, ce se va încheia cu un test împotriva echipei de Liga 3 Gloria Lunca Teuz Cermei (27 ianuarie). Apoi, pe 31 ianuarie, jucătorii lui Todea le vor da șansa revanșei celor de la Szeged, de această dată la Arad. Pe 3 februarie, UTA o va întâlni pe colega de campionat Ripensia, iar patru zile mai târziu, pe 7 februarie, „roș-albii” se vor afla față în față cu o nouă divizionară a treia arădeană, Șoimii Lipova.

Iar până la primul meci oficial din 2018, care ar trebui să aibă loc pe 24 februarie, la Șiria, împotriva Academicii Clinceni, antrenorul Cristian Todea va încerca să mai găsească încă unul-doi adversari pentru ultimele teste. Luceafărul Oradea și Ripensia sunt în vizorul arădenilor pentru noi amicale.

Marius ANGHEL 29 Dec. 2017, 14:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă