UTA și-a modificat din nou programul. Nu mai joacă amicalul din Slovenia și revine direct în România, mult mai devreme decât era stabilit inițial

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 19:47 Pregătiri, amicale
UTA și-a modificat din nou programul.** Nu mai joacă amicalul din Slovenia și revine direct în România, mult mai devreme decât era stabilit inițial

UPDATE – 20 iulie: Programul echipei UTA a fost modificat încă o dată, pentru a treia oară în mai puțin de două zile. Arădenii ar fi trebuit ca în această seară să joace un amical în Slovenia cu ND Mura 05, în drumul către România din cantonamentul pe care l-a făcut în Austria. Testul cu slovenii a picat însă, astfel că echipa lui Adrian Mihalcea își va continua drumul către Arad.

„Din motive independente de voința clubului UTA, amicalul care ar fi trebuit să se desfășoare astăzi a fost anulat. Echipa noastră se întoarce în fața suporterilor arădeni sâmbătă seară, de la ora 18:00, când înfruntă Szeged 2011, pe arena din Sînnicolau Mic”, a anunțat UTA pe site-ul oficial.


 

UPDATE – 19 iulie: UTA și-a schimbat din nou programul de pregătire pe care îl efectuază în Austria și a modificat comunicatul pe care l-a publicat de dimineață pe site-ul oficial.

Stafful echipei arădene a decis să plece și mai devreme din Mallnitz, adică mâine dimineață, și va merge în Slovenia pentru a disputa un meci amical cu o divizionară secundă din respectiva țară, de la ora 19:30 (ora României), cu ND Mura 05. Tot acolo vor rămâne utiștii și peste noapte, iar după ce vineri vor susține un antrenament vor pleca spre Arad.

Testul de sâmbătă, de la ora 18:00, de la Sânnicolau Mic, cu maghiarii de la Szeged 2011, a rămas în picioare.

„Echipa noastră a definitivat programul săptămânii, care include două jocuri de verificare.

Mâine, UTA călătorește până în Slovenia, pentru un duel cu echipa ND Mura 05 (Liga II). Meciul se dispută în localitatea Murska Sobota, de la 18:30 (ora locală).

Sâmbătă, 22 iulie, ora 18:30, pe arena din Sînnicolau Mic, UTA e față în față cu Szeged 2011 (Ungaria II)”, e anunțul modificat al utiștilor.


 

De cinci zile în cantonament în Austria, la Mallnitz, UTA a decis doar să se pregătească în acest stagiu care ar fi trebuit să țină până sâmbătă, 22 iulie. În lipsa unor adversari de valoare apropiată în localitatea unde sunt cantonați, arădenii au decis să nu mai joace acolo niciun meci amical și să revină în țară încă de vineri. Pentru sâmbătă își stabiliseră inițial un amical lângă Timișoara, la Ghiroda, contra echipei nou-promovate în Liga 3 a lui Paul Codrea.

Între timp, utiștii și-au schimbat din nou planul și sâmbătă nu vor mai juca la Ghiroda, ci la Sânnicolau Mic, cu una dintre echipele pe care le întâlnește aproape în fiecare perioadă de pregătire.

„Stagiul de pregătire centralizată al roș-albilor de la Mallnitz e intrat în a doua jumătate. Utiștii se întorc acasă vineri seară, iar a doua zi intră în teren pentru un prim test post-cantonament.

La Arad sosește divizionara secundă maghiară Szeged 2011, contra căreia UTA a mai jucat și în pauzele intercompetiționale recente. Meciul se dispută sâmbătă, 22 iulie, ora 18:00, pe arena din Sânnicolau Mic”, anunță site-ul oficial al echipei antrenate de Adrian Mihalcea.

Szeged 2011 este o echipă din Liga a 2-a ungară, iar în sezonul trecut a încheiat pe locul 11 din 20.

La Sânnicolau Mic a avut loc primul amical al UTA-ei pe care l-a desfășurat în această fară, acel 6-3 cu echipei de Liga a 4-a Arad Șoimii Șimand.

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 19:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă