UTA și-a amânat reunirea cu o săptămână: „Le-am dat un răgaz conducătorilor să clarifice problemele”

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 12:11 Pregătiri, amicale
UTA și-a amânat reunirea cu o săptămână:**

Fiindcă nu a primit niciun semnal pozitiv din partea președintelui Giovanni Catanzariti nici în ultimele zile, Adrian Falub a pus în aplicare planul B.

Antrenorul arădean a decretat prelungirea cu o săptămână a vacanței pentru utiști, cu speranța ca pe 21 ianuarie, ziua primei ședințe de pregătire a anului, echipa să știe încotro s-o apuce. „Nu avea rost să ne revedem pe 14 ianuarie, în incertitudinea existentă acum la club. Practic, le-am dat un răgaz conducătorilor să clarifice problemele manageriale. Președintele mi-a spus clar că de unul singur nu mai continuă la UTA. Ori se asociază cu cineva, ori își cedează toate acțiunile, altfel clubul nu mai poate merge înainte. Eu încă cred că un brand atât de puternic ca UTA va găsi o soluție de continuitate. Vă spun sincer, la situația care e acum la club, aș fi fost sceptic că se mai rezolva ceva dacă în joc nu era numele UTA-ei”, consideră „principalul” arădenilor.

Chiar dacă jucători „textiliști” au primit încă șapte zile de vacanță, Falub speră ca aceștia să nu se lase pe tânjală. „Sunt convins că în această săptămână nu se vor ghiftui și vor începe alergările ușoare. Îi cunosc, știu că sunt responsabili. Nu sunt îngrijorat că nu vom avea destul timp la dispoziție. De când ne reunim și până la meciul cu Poli, dar asta numai dacă nu se amână startul returului conform tradiției ultimilor ani, rămân șapte săptămâni, timp suficient să facem ce ne propunem”, a adăugat Falub, care nu este adeptul cantonamentelor montane.

„Sunt pentru antrenamentele specifice, ar fi bun și un stagiu de pregătire, dar numai într-o zonă cu terenuri cât de cât bune de joc. O să vedem dacă UTA își va permite așa ceva, dacă nu, rămânem la Arad, nu este nicio problemă”, a mai menționat Adi Falub.

Și directorul administrativ al clubului a început să lucreze la programul de pregătire al iernii. Proaspăt căsătorit cu Alexandra, Dorin Stana are energia de a se reapuca din nou de treabă și în acest sens a contactat deja câteva echipe pentru a lega amicale începând cu luna februarie a acestui an.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 12:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă