UTA își scurtează cantonamentul din Austria, nu mai joacă niciun meci de pregătire la Mallnitz și revine în țară pentru un test lângă Timișoara

Marius ANGHEL 18 Jul. 2017, 11:29 Pregătiri, amicale
UTA își scurtează cantonamentul din Austria,** nu mai joacă niciun meci de pregătire la Mallnitz și revine în țară pentru un test lângă Timișoara

Fără adversari de cel puțin valoare apropiată la Mallnitz, programul de pregătire al echipei UTA a suferit modificări. Stafful tehnic condus de Adrian Mihalcea a hotărât ca în perioada petrecută în cantonamentul din Austria să se concentreze exclusiv asupra procesului de acumulare, adică a câte două antrenamente zilnice. Cele trei jocuri amicale pe care ar fi dorit să le joace în acest stagiu nu vor mai avea loc, meciurile de verificare precompetiționale urmând a se desfășura la întoarcerea în țară.

În plus, dacă stagiul de pregătire din Austria trebuia să se întindă până pe 22 iulie, arădenii au decis ca acesta să se încheie mai devreme cu o zi, scrie Sport Arad. Vineri, utiștii se vor pune pe drum, înapoi spre casă, preferând să piardă două ședințe de pregătire în favoarea unui meci amical în weekend.

Sâmbătă seară, în nocturnă, UTA va merge la Ghiroda pentru a juca un amical împotriva nou-promovatei în Liga 3 conduse de Paul Codrea.

Până acum UTA a disputat un singur meci amical, împotriva echipei de Liga a 4-a Arad Șoimii Șimand, pe care au învins-o cu 6-3.

Marius ANGHEL 18 Jul. 2017, 11:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă