Unirea a trecut la pas de Abatorul în primul amical al iernii. Mihalcea are un nou atacant în lot

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2015, 14:39 Actualizat: 21 Jan. 2015, 14:44 Pregătiri, amicale
Unirea a trecut la pas de Abatorul în primul amical al iernii.  Mihalcea are un nou atacant în lot

Reuniți la începutul săptămânii trecute, jucătorii lui Adrian Mihalcea au disputat între timp și primul amical din 2015. Sâmbătă, la Brâncoveni, Unirea Slobozia a jucat împotriva concitadinei Abatorul, pe care au învins-o cu 4-1. Pentru echipa din Liga 2 au punctat Gheorghe, Ibrian, Stanciu și Tudor, în timp ce pentru cea din Liga 4 a înscris Tudose.

Unirea Slobozia s-a bazat în acest test și pe noua achiziție, Bogdan Ungureanu.

Conform ziarului Independent, Adrian Mihalcea a început partida amicală în formula: Dobre – Ibrian, Soare, Hristian, Topală – Gheorghe, Macare, Tudor, Bolat – Chelaru, Stanciu. Au mai intrat: Oprea, Măstăcan, Drăguț, Lazăr, Stan, Toma, Alexe, Ungureanu, Jianu. Nu a jucat Gabriel Teodorescu, aflat în recuperare după operația de apendicită suferită recent.

De partea cealaltă, Abatorul i-a avut în teren pe: Chițoi – Tronaru, Zamfir, Radu, Pîrvu – Șolcănea, Vizuroiu, Avram, Belu – Mușat, Chiriac. Pe parcursul jocului Ion Ionescu a rulat tot lotul avut la dispoziție.

Ungureanu a debutat, Tudor i-a lăsat pentru UTA BD

Cu Abatorul Slobozia, pentru Unirea a debutat și Bogdan Ungureanu, atacant care tocmai s-a despărțit de SC Bacău, pentru care marcase și trei goluri în această primă parte a sezonului. Pe lângă aceștia, ialomițenii l-au mai repatriat pe Viorel Stanciu și l-au adus pe ex-tulceanul Radu Chelaru.

În privința lui Claudiu Tudor, jucător care și el s-a despărțit în această iarnă de SC Bacău, acesta nu a rămas la Slobozia, ci a preferat să semneze un contract cu UTA Bătrâna Doamnă din Liga 3. Totodată, fundașul stânga Andrei Sava a preferat să-și caute alt angajament.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2015, 14:39 Actualizat: 21 Jan. 2015, 14:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă