Unirea a trecut la pas de Abatorul în primul amical al iernii. Mihalcea are un nou atacant în lot

Marius ANGHEL 21 Jan. 2015, 14:39 Pregătiri, amicale
Unirea a trecut la pas de Abatorul în primul amical al iernii.** Mihalcea are un nou atacant în lot

Reuniți la începutul săptămânii trecute, jucătorii lui Adrian Mihalcea au disputat între timp și primul amical din 2015. Sâmbătă, la Brâncoveni, Unirea Slobozia a jucat împotriva concitadinei Abatorul, pe care au învins-o cu 4-1. Pentru echipa din Liga 2 au punctat Gheorghe, Ibrian, Stanciu și Tudor, în timp ce pentru cea din Liga 4 a înscris Tudose.

Unirea Slobozia s-a bazat în acest test și pe noua achiziție, Bogdan Ungureanu.

Conform ziarului Independent, Adrian Mihalcea a început partida amicală în formula: Dobre – Ibrian, Soare, Hristian, Topală – Gheorghe, Macare, Tudor, Bolat – Chelaru, Stanciu. Au mai intrat: Oprea, Măstăcan, Drăguț, Lazăr, Stan, Toma, Alexe, Ungureanu, Jianu. Nu a jucat Gabriel Teodorescu, aflat în recuperare după operația de apendicită suferită recent.

De partea cealaltă, Abatorul i-a avut în teren pe: Chițoi – Tronaru, Zamfir, Radu, Pîrvu – Șolcănea, Vizuroiu, Avram, Belu – Mușat, Chiriac. Pe parcursul jocului Ion Ionescu a rulat tot lotul avut la dispoziție.

Ungureanu a debutat, Tudor i-a lăsat pentru UTA BD

Cu Abatorul Slobozia, pentru Unirea a debutat și Bogdan Ungureanu, atacant care tocmai s-a despărțit de SC Bacău, pentru care marcase și trei goluri în această primă parte a sezonului. Pe lângă aceștia, ialomițenii l-au mai repatriat pe Viorel Stanciu și l-au adus pe ex-tulceanul Radu Chelaru.

În privința lui Claudiu Tudor, jucător care și el s-a despărțit în această iarnă de SC Bacău, acesta nu a rămas la Slobozia, ci a preferat să semneze un contract cu UTA Bătrâna Doamnă din Liga 3. Totodată, fundașul stânga Andrei Sava a preferat să-și caute alt angajament.

Marius ANGHEL 21 Jan. 2015, 14:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă