Trei noutăți la reunirea Luceafărului Oradea! Lupuț a avut 22 de fotbaliști la primul antrenament din 2019. „Mi-aș mai dori doi jucători cu experiență”

Joi a fost zi cu multe reuniri în Liga 2. Pe listă s-a aflat și Luceafărul Oradea, echipă care a încheiat prima parte a sezonului pe locul 14, la doar două puncte peste ultimul loc retrogradabil.

„Principalul” Cristian Lupuț și colaboratorii săi, Viorel Domocoș (secund), Ioan Pap-Deac (antrenor cu portarii), Cristian Gurău (kinetoterapeut) și Alin Pușcău (psiholog), au avut 22 de jucători la dispoziție la primul antrenament din 2019, unul desfășurat pe terenul 2 al Bazei sportive Luceafărul Felix din Sânmartin. Singurul absent a fost fundașul Kevin Moihedja, care nu a găsit bilet de avion pentru a ajunge în timp util la reunire, însă este așteptat să revină până săptămâna viitoare.

Trei sătmăreni, primele noutăți

La antrenament au fost prezenți Bogdan Moga, Sebastian Moroz, Flaviu Drăgan, Cristian Oros, Vlad Opriș, Alexandru Băican, Alexandru Core, Hery Du-Ho Kim, Daniel Chiorean, Gabriel Preoteasa, Vlad Prejmerean, Patrick Peter, Paul Mitrică, Vasile Pop, Constantin Roșu, Alexandru Dulca, Sergiu Pop, George Paraschiv și Andrei Ludușan. Acestora li s-au alăturat trei jucători sătmăreni, foști juniori la Olimpia sau LPS Satu Mare, care în turul de campionat au evoluat la Unirea Tășnad, în Liga 3. Este vorba despre Adrian Ciul (22 de ani), Pavel Laurențiu Nemeș (20 de ani) și Mark Parnău (20 de ani).

La capitolul despărțiri, din lotului cu care Luceafărul a încheiat anul 2018 nu mai fac parte Andrei Tînc, Ionuț Ban, Răzvan Gunie, Daniel Lăsconi și Cătălin Țîră.

„Începem o nouă etapă de pregătire. Ne dorim să fim sănătoși și să ne pregătim cât mai bine. Pe lângă cei trei tineri sătmăreni pe care o să-i vedem în perioada următoare, mi-aș mai dori doi jucători cu experiență. Avem un lot tânăr, cu jucători dornici de afirmare, care sperăm să aibă evoluțiile așteptate”, a spus Cristian Lupuț, citat de bihon.ro.

Luceafărul se va pregăti în următoarea perioadă la baza proprie, iar între 21 ianuarie și 1 februarie va efectua un cantonament în Băile Felix.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: bihon.ro

Pe aceeași temă