„Trebuie să învățăm din greșeli, dar avem nevoie și de rezultate”

26 Jul. 2012, 15:38 Pregătiri, amicale

Adrian Falub s-a agitat destul de mult pe margine în timpul meciului amical cu FC Hunedoara. Fotbaliștii săi au respectat prea puțin sarcinile sale, drept pentru care antrenorul „Bătrânei Doamne” a făcut tot posibilul să corecteze din mers erorile din jocul echipei sale.

Nu a fost utist să scape neatenționat, iar la final, când tabela arăta 3-2 în favoarea vizitatorilor, Falub a ținut o scurtă ședință pe banca de rezerve. „E normal să fiu nemulțumit, fiindcă nu-mi place să pierd și cred că nici echipei mele nu-i place acest lucru. Trebuie să învățăm din greșeli, dar nu trebuie uitat din vedere că avem nevoie și de rezultate. Până la urmă, victoriile aduc încredere și liniște, doar că nu prea reușim să transpunem în meciuri ce facem la antrenamente. Pe undeva, îi înțelege pe jucători, fiindcă vin după aproape patru săptămâni de antrenamente grele, dar mă aștept la progrese”, a spus tehnicianul „textiliștilor” la finalul confruntării cu hunedorenii.

Acesta a vorbit și despre compartimentul pe care-l consideră cel mai vulnerbil în Calea Aurel Vlaicu. „E greu să jucăm și câștigăm un campionat cu atacanții pe care-i avem astăzi în lot. Avem nevoie de întăriri în ofensivă, iar președintele clubului știe acest lucru și face eforturi să rezolve această problemă”, a mai spus fostul fundaș.

Sursa: Sport Arad

26 Jul. 2012, 15:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă