Țîră și Cincă, ultimele noutăți din lotul Dunării. Călărășenii caută soluții pentru a putea fi finanțați în continuare de Consiliul Local și cel Județean

Marius ANGHEL 25 Jan. 2017, 17:11 Pregătiri, amicale

În căutarea unei soluții legale pentru ca Dunărea Călărași să fie în continuare susținută financiar de Consiliul Local și cel Județean, clubul din Liga 2 nu a mai plecat în cantonament și se pregătește pe plan local. Antrenorul Adrian Mihalcea nu se teme de desființare și încearcă în această perioadă să aducă noi jucători la echipe pentru a-și îndeplini obiectivul, menținerea în eșalonul secund.

Cea mai nouă apariție în lotul Dunării este atacantul Cătălin Țîră (22 ani – foto principal). Fiul fostului rapidist Fane Țîră a evoluat ultima dată în Azerbaidjan, la Neftci Baku, iar până acum a mai jucat sporadic la ADO Den Haag (Olanda), FC Brașov, Concordia Chiajna sau Rapid.

Alături de acesta, sub comanda lui Mihalcea se antrenează și Alexandru Cincă (23 ani), mijlocaș care vine de la FCM Alexandria și care până acum a mai evoluat pentru Vișina Nouă, Sporting Pitești sau Juventus București.

„Țîră se află la Călărași, se antrenează cu noi și, dacă lucrurile se vor îndrepta într-o direcție pozitivă, putem să luăm în calcul și posibilitatea ca el să evolueaze la Dunărea. Alexandru Cincă și-a manifestat intenția de a juca pentru Dunărea, așa cum vor mai evolua Ștefan Mardare, Bogdan Stancu, Călin Cristea și Cristian Pușcaș”, a spus Adrian Mihalcea pentru Arena.

Aceștia vor fi testați sâmbătă, de la ora 11:00, atunci când Dunărea va disputa al doilea meci amical din această iarnă, cu echia de ligă a patra Spicul Vâlcelele, pe terenul sintetic din incinta stadionului „Prefab Arena”. În primul amical, călărășenii au trecut cu 2-1 de Unirea Slobozia.

„Programul nostru s-a dat peste cap odată cu imposibilitatea deplasării într-un cantonament. Aveam o serie de jocuri de verificare puse la punct, însă nu mai putem respecta acest program. Dintr-un astfel de considerent, suntem nevoiți să indentificăm adversari în zonă. Astfel, sâmbătă, de la ora 11:00, tot la Modelu, pe teren sintetic, vom juca împotriva celor de la Spicul Vâlcelele”, a mai spus Mihalcea.

Marius ANGHEL 25 Jan. 2017, 17:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă