Test înainte de vacanță! Ionuț Badea și-a analizat o parte dintre jucători într-un amical cu Unirea Bascov: „Voi face o analiză a ceea ce am văzut”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2019, 12:53 Pregătiri, amicale

La o săptămână fără o zi după ce a disputat ultimul meci oficial din 2019, cel cu Sportul Snagov, câștigat cu 3-0, Campionii FC Argeș a jucat un meci amical cu Unirea Bascov. Antrenorul Ionuț Badea a dorit să își vadă încă o dată jucătorii din lot cu minute mai puține strânse în partidele din campionat înainte de a le da vacanță, dar și câțiva juniori din cadrul clubului.

Argeșul a câștigat, joi, cu 2-0 testul cu divizionara a treia Unirea Bascov, ambele goluri fiind reușite după pauză de mijlocașul Alin Popa. Partida s-a disputat pe terenul 3 al Complexului „Nicolae Dobrin”.

Ionuț Badea: „Am vrut să văd potențialul eventualilor juniori pe care intenționăm să construim strategia pentru retur”

După meciul amical, Ionuț Badea a spus ce a dorit să urmărească. „Un test de pregătire binevenit pentru fotbaliștii care au evoluat mai puțin în acest campionat. Am ținut să facem un meci de pregătire, întrucât durata pauzei era destul de mare până la reunirea lotului care este programată pe 8 ianuarie. În afară de juniorii noștri, am testat și câțiva tineri de la alte echipe pentru a vedea potențialul fiecăruia. Am vrut să văd potențialul eventualilor juniori pe care intenționăm să construim strategia pentru retur. Voi face o analiză a ceea ce am văzut în acest meci și vom vedea ce decizii vom lua”, a spus Ionuț Badea.

Antrenorul echipei Unirea Bascov, ocupanta locului 7 în Seria a 3-a a Ligii 3, Adrian Dulcea, a avut același scop ca Badea. „Am dorit să îi văd la lucru și pe jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat, dar am urmărit și câțiva jucători noi. M-a interesat în primul rând potențialul fiecăruia pentru a putea face o analiză cât mai concretă la finalul acestui an calendaristic. Consider că a fost un antrenament bun pentru Unirea Bascov, împotriva unei echipe valoroase. Acum vom intra într-o binemeritată vacanță în care vom stabili în linii mari strategia pentru partea secundă a sezonului”, a spus și Dulcea.

Campionii FC Argeș: Micle – Dănescu, Motroc, Turda, Șerbănică – Ant. Stan, I. Șerban, Szecui, Rob. Grecu – A. Popa, Ct. Barbu
Au mai intrat: Voicilă, Oancea, Oprescu, Vochin, Fundătureanu, Bahadîr, Sin
Antrenor: Ionuț Badea

Unirea Bascov: Petrișor – Ciocîrlan, Dumitrache, Bălan, Constantin, Piscanu – Neacșu, Iamandi, Comănescu, Ivan – Coman
Au mai intrat: Călinoiu, Niță, Teodorescu, Din, Stancu, Crăciun, Dan, Casoni, Drăgănoaia, Băltățeanu, Butoiu
Antrenor: Adrian Dulcea

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 13 Dec. 2019, 12:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă