Test fără certitudini pentru FC Ploiești

22 Jan. 2009, 17:11 Pregătiri, amicale

FC Ploiești a testat câțiva dintre noi veniți, la meciul de ieri, cu Juventus București, dar în cazul ultimilor sosiți nu se poate pune încă un « verdict », din cauza lipsei antrenorului Marius Șumudică, dar și a terenului greu pe care s-a jucat și a oboselii ce a aparut, după primele zile de cantonament.

A rezultat un meci fără multe faze spectaculoase, dar în care FC Ploiești nu a avut nici o dificultate în a-și impune jocul și a obține victoria, 2-0 prin golurile marcate de Liviu Mihai și Claudiu Tudor.

 

Estonianul Kutt nu a avut ce apăra, singura fază periculoasă a oaspeților «aparținând» lui Popa, care a salvat o minge periculoasă, în partea secundă. Apoi, băcăuanul Mavriche fundaș dreapta, sârbul Bulatovic fundaș central și dinamovistul Damaschin vârf împins, nu au rupt gura târgului, dar nici nu au dezamăgit, ca titulari, pentru ei fiind nevoie de alte meciuri amicale, pentru a se vedea adevăratul potențial.

 

 

După pauză, Cataramă, Cl. Tudor, Alexe și Șt. Ciobanu s-au întrecut în ratări, punând mari probleme defensivei bucureștene, dar, până la urmă, Juventus a scăpat doar cu un gol primit. Cehul Oprsal, aflat în perioada de recuperare și Costescu, jucător care a făcut doar ture de teren, din cauza unei probleme medicale, nu au fost deloc utilizați. La acest meci au asistat și Octavian Grigore, antrenorul «desființatei» Știința Bacău, dar și fostul său șef de la echipa moldoveană, Iulian Capeti.

 

Caseta meciului

FC Ploiești – Juventus București 2-0 (1-0)

Stadion: „9 Mai”. Marcatori: L. Mihai (22), Cl. Tudor (82).
FC Ploiești: Kutt – Mavriche, Bulatovic, I. Neagu, Zăpodeanu – Cr. Vlad, V. Gheorghe – Gafița, L. Mihai, G. Păun – Damaschin. Repriza a II-a: G. Popa (70 Iatan) – Mihalache, Rohat, Vodiță, E. Crăciun – Takayuki, Păduraru (80 Bica) – Cataramă, Cl. Tudor, Alexe – Șt. Ciobanu.
Juventus: Iordache – Dima, Tălpeanu, Amet, Rotaru – Baicu, Nițulescu, David, Călințaru – D. Alexandru, A. Tudor. Au mai jucat: Ianoși, D. Ștefan, Colțatu, Zaharia, Cobzaru și A. Neagu. Antrenor: Marian Mărgărit.

articol scris de Marian DIMA

22 Jan. 2009, 17:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă