Știința Miroslava și-a început amicalele cu o victorie. Ieșenii și-au numit un antrenor principal odată cu retrogradarea în Liga 3

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 11:11 Pregătiri, amicale
Știința Miroslava și-a început amicalele cu o victorie.** Ieșenii și-au numit un antrenor principal odată cu retrogradarea în Liga 3

Retrogradată în al treilea eșalon după doar un sezon în Liga 2, Știința Miroslava a reluat pregătirile în această vară sub comanda antrenorului Cristian Ungureanu, cel care a dus, anul trecut, formația din județul Iași în liga secundă.

În primul amical al perioadei de pregătire, Știința s-a impus pe terenul lui CSM Roman cu scorul de 3-1 (1-1). Chirilă a deschis scorul pentru formația ieșeană, în chiar primul minut, iar în minutul 32 Nedelcu a restabilit egalitatea. În repriza secundă, Miroslava s-a desprins pe tabelă prin golurile marcate de Nemțanu (55) și Iovu (76), elevii lui Cristi Ungureanu impunându-se cu scorul de 3-1.

Cu mulți jucători aflați în probe, Știința Miroslava a început amicalul în formula Duță – Sărițanu, Tăcuțanu, Bucur, Bordeianu, Săvoaia, Nemțanu, Gorovei, Tudorache, Chirilă, Marin, iar după pauza au mai intrat Agrigoroaei, Irimia, Iovu, Asăvoaei și Tanană.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 11:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă