Stabilirea unui program de amicale, o adevărată provocare pentru Ripensia. În Antalya, meci cu coreeni și ruși

Marius ANGHEL 18 Jan. 2019, 15:52 Pregătiri, amicale
Stabilirea unui program de amicale, o adevărată provocare pentru Ripensia.** În Antalya, meci cu coreeni și ruși

Ripensia Timișoara l-a adus pe Alexandru Pelici cu gânduri mari pentru 2019, deoarece sezonul viitor vrea să se lupte la promovare. Totuși, clubul se împotmolește la chestiuni organizatorice simple, cum ar fi stabilirea unui program final de amicale, nefixat în totalitate nici astăzi, deși echipa s-a reunit de luni. În cantonamentul din Antalya s-au găsit doar doi adversari, unul dintre aceștia fiind Daejon Citizen.

Ripensia nu joacă niciun meci de verificare în prima săptămână de antrenamente, dar va juca două săptămâna viitoare, dintr-un total de nouă. Prima confruntare va fi marți, 22 ianuarie, cu liderul din Liga a IV-a Timiș, Fortuna Becicherecu Mic, de la 15:30. Apoi, vineri, 25 ianuarie, ripensiștii vor da piept cu echipa Universității de Vest, care se bate pentru promovarea din Liga a V-a Timiș. Luni, 28 ianuarie, echipa va pleca în Antalya.

Meciuri cu coreeni și rușii

Pe 30 ianuarie, Ripensia va susține un amical cu coreeni de la Daejon Citizen, care sezonul trecut a fost pe locul 4 în liga secundă. Ulterior, pe 5 februarie, roș-galbeni joacă cu rușii de la Sibir, echipă din Novosibirsk care se află pe locul 19 în liga secundă.

Ripensia va mai juca alte trei amicale în Antalya, dar adversarii nu au fost încă stabiliți.

Din cantonament, echipa revine în țară pe 8 februarie. Urmează alte două amicale până la prima etapă, când e programat meciul din „deplasare” la ACS Poli. Pe 13 februarie, la Timișoara va veni UTA, iar pe 16 are loc meciul cu CSM Școlar Reșița, formație de Liga a 3-a.

Ripensia și-a anunțat toate aceste amicale cu „pipeta” și persistă pe linia deficitară la comunicarea cu media și suporterii. Nu-i de mirare că nu reușește să strângă 200 de fani la un meci, indiferent că joacă în Ciarda Roșie sau pe „Dan Păltinișanu”. Însă visează la promovare.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 18 Jan. 2019, 15:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă