Sporting joacă șase amicale

13 Jul. 2012, 16:47 Pregătiri, amicale
Sporting** joacă șase amicale

Sporting Suceava are programate sase meciuri amicale pana la startul campionatului. „Alb-verzii” vor efectua si un stagiu de pregatire montana in perioada 26 iulie-4 august. Locatia cantonamentului nu a fost inca stabilita, antrenorul Claudiu Sevaciuc dorindu-si sa aiba in apropiere si un teren de joc.

Iata programul meciurilor de pregatire:

18 iulie: Sporting – Aerostar Bacau
21 iulie: Bucovina Fratautii Noi – Sporting (Radauti)
28 iulie: Sporting – CSM Pascani (Suceava)
4 august: CSM Pascani – Sporting (Pascani)
6 august: Sporting – Ceahlaul II Piatra Neamt
11 august: Sporting – FCM Dorohoi

„La echipa este o atmofera foarte buna in acest moment. Baietii si-au primit banii pentru luna in curs si, din discutiile avute, nu vrea sa plece nimeni de aici. Am purtat discutii pentru a aduce cativa jucatori noi si asteptam sa isi clarifice situatia la cluburile de care apartin. Prioritar pentru noi este sa formam o echipa tanara si in special vom da credit jucatorilor din Suceava”, a precizat managerul Ciprian Anton.

Antrenorul Claudiu Sevaciuc ii va testa in perioada urmatoare pe Lucian Cutas de la Zimbrul Siret si pe ucraineanul Vasile Kamalab – un mijlocas nascut in 1994, de la FC Bucovina Cernauti. Conducerea clubului Sporting asteapta in aceste zile si un raspuns din partea Academiei „Gheorghe Hagi” pentru imprumutul portarului Vlad Hantescu.

Sursa: Gazeta de Suceava

13 Jul. 2012, 16:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă