Sebișul pregătește returul cu un cantonament în Ungaria și cinci amicale. Diarra e greu de adus de la Giarmata

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jan. 2015, 15:18 Actualizat: 05 Jan. 2015, 15:19 Pregătiri, amicale
Sebișul pregătește returul cu un cantonament în Ungaria și cinci amicale.  Diarra e greu de adus de la Giarmata

În primele cinci zile ale noului an, „oficialii” celor de la Național Sebiș au avut două întâlniri pentru a bate în cui strategia pentru retur. Bineînțeles, majoritatea discuțiilor s-au purtat în jurul campaniei de achiziții, ce încă stagnează.

„Există tatonări, propuneri, contrapropuneri. Nu ne grăbim, căci vrem să fim siguri că alegem exact jucătorii care ne pot ajuta în retur. Maxim 4-5. Din păcate, Diarra nu cred că va putea veni la noi, dar ne-am și orientat deja spre un alt fotbalist pe postul său”, a mărturisit Adrian Abrudean, care se mai bazează pe 15 fotbaliști după cele opt despărțiri de la finalul lunii noiembrie a anului trecut.

Într-adevăr, ivorianul crescut de Internazionale Milano și-a încasat restanțele financiare de la Giarmata și va putea pleca de la gruparea timișană doar dacă are oferte din primele două ligi. Cum Sebișul e colegă de serie cu Millenium e greu de crezut că mutarea fostului utist pe malul Crișului Alb se poate face în această iarnă.

Liderul din Seria a IV-a se reunește pe 19 ianuarie, dată la care, teoretic, se vor cunoaște numele ce vor întări lotul. Pe 30 ianuarie, Naționalul se va muta în Ungaria, pentru un cantonament de 9 zile. La revenirea acasă, „alb-albaștrii” vor întâlni o echipă din țara vecină, seria amicalelor urmând să continue în compania divizionarelor a treia CS Oșorhei și CSM Sighetul Marmației și a Șoimilor Pâncota. Totodată, stafful tehnic mai caută un adversar pentru data de 28 februarie, pentru ultimul test înainte de meciul de pe teren propriu cu CSO Filiași.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jan. 2015, 15:18 Actualizat: 05 Jan. 2015, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă