SCM Pitești vrea calificarea în Cupa României

Mihai Andries 29 Jul. 2014, 12:08 Pregătiri, amicale
SCM Pitești vrea calificarea** în Cupa României

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești continuă pregătirea sub comanda lui Adrian Dulcea și a secundului său, Raul Marincău. Alb-violeții vor disputa primul meci oficial al sezonului mâine, de la ora 17.30, când vor întîlni pe stadionul comunal de la Valea Ursului echipa de divizia județeană AS Valea Ursului, care în prima fază a Cupei României a învins pe FCM Tîrgoviște, formație de liga a III-a.

Antrenorul Adrian Dulcea vrea ca echipa pe care o pregătește să ajungă cât mai departe în această întrecere: „Ne pregătim intens pentru meciul de cupă. Vreau ca pînă miercuri să am un lot de 12-13 jucători, iar după aceea să fixez tot lotul. Obiectivul meu și al lui Raul Marincău, secundul meu, este să câștig fiecare meci în parte. suntem la început de drum, însă vrem să mergem mai departe în această competiție. În următoarele două săptămîni, lotul se va mai tria. Obiectivul fixat de conducerea clubului este să terminăm campionatul în prima jumătate a clasamentului. Aș mai avea nevoie de cîțiva jucători cu experiență. Vom miza pe copii. Unii dintre ei sunt de mare perspectivă, pentru că sunt crescuți la FC Argeș”.

Amical cu FC Academica

După meciul de Cupă cu AS Valea Ursului, fotbaliștii de la SCM Pitești își vor continua pregătirea pe plan local. Stafful tehnic al grupării alb-violete a fixat și primul amical al verii. Acesta va avea loc sîmbătă, de la ora 11, adversar fiind FC Academica Argeș, echipă adoptată de Pitești care din toam­nă va juca meciurile de liga a doua pe stadionul Nicolae Dobrin.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 29 Jul. 2014, 12:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă