Scăpată, cel puțin până la toamnă, de faliment, Pandurii caută soluții pentru noul sezon. Bogoi: „Avem nevoie de șapte-opt jucători cu experiență”

Scăpată, cel puțin până la toamnă, de faliment,** Pandurii caută soluții pentru noul sezon. Bogoi:

După ce, miercuri, Tribunalul Gorj a amânat, încă o dată, cererea administratorului judiciar, care, de mai bine de un an, solicită falimentul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, antrenorul Adrian Bogoi și-a stabilit programul pentru perioada de vară.

Reunirea lotului va avea loc săptămâna viitoare, iar, până pe 4 august, când va începe noul sezon din Liga 2, tehnicianul echipei gorjene speră să aibă la dispoziție un lot competitiv. Pandurii l-a pierdut deja pe fundașul dreapta Robert Băjan, plecat la Viitorul Constanța, în timp ce mijlocașul Adrian Șut susține probe de joc la CSM Poli Iași.

Din cauza restanțelor salariale, alți componenți ai lotului sunt deja pe picior de plecare, iar conducerea speră să poată împrumuta jucători de la CS U Craiova și CFR Cluj.

„Sincer, aștept cu nerăbdare noul sezon, care se anunță a fi unul foarte echilibrat, dar și dificil, ținând cont de numele de echipe ce vor fi prezente la Liga a 2-a, dar și obiectivele propuse de acestea. În mare, am schițat pe hârtie planul de vară, iar în jurul datei de 27 iunie vom avea reunirea și după, un cantonament centralizat de trei săptămâni la Târgu Jiu sau în altă parte, în funcție de posibilități. Eu unul aș vrea să-mi completez deja lotul până la reunire și în acest sens mai avem nevoie de încă șapte-opt jucători buni, cu ceva experiență. Suntem în discuții cu câțiva fotbaliști, să vedem ce se va concretiza. Încă nu știu care va fi obiectivul echipei pentru sezonul 2018-2019. Asta voi afla după ce voi vorbi cu cei din conducere și, evident, în măsura posibilităților financiare”, a declarat Adrian Bogoi, conform gorj-domino.ro.

Speră să câștige procesul cu acționarii

Dacă decizia în privința pronunțării falimentului a fost amânată pentru luna septembrie, Pandurii așteaptă verdictul în dosarul în care și-a chemat în instanță acționarii, pe motiv că nu au virat sumele cu care s-au angajat, conform contractelor. Procesul cu membrii asociați are un nou termen săptămâna viitoare, la dosar ajungând expertiza contabilă solicitată, pentru a se stabili dacă acționarii sunt sau nu datori la club.

Conform raportul întocmit de expertul contabil, cei cinci acționari, Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu, Artego și USMO, au de plătit 19 milioane de lei!

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă