Rosso-nerii merg în Antalya! Pană lasă transferurile în seama conducerii

Marius ANGHEL 07 Jan. 2014, 16:00 Pregătiri, amicale
Rosso-nerii merg în Antalya!** Pană lasă transferurile în seama conducerii

Antrenorul Marian Pană și-a convocat elevii la stadion pentru mâine, la ora 17, în vederea reluării pregătirilor.

Metalul Reșița a încheiat prima parte a campionatului pe locul șase, dar patronul clubului vorbește public despre promovarea în prima ligă. Pentru asta vrea să întărească lotul de jucători. Mai întâi a „scăpat” de Tomozei și e foarte posibil să-l cedeze pe nimic și pe golgheterul Staicu, cei mai iubit jucător de microbiștii reșițeni. Pleacă aproape sigur și portarul Zăvoi. În discuție mai sunt și alți jucători care s-ar putea despărți în această iarnă de gruparea reșițeană.

La capitolul achiziții, singura certitudine ar fi deocamdată revenirea în Valea Domanului a portarului Cristian Zimmermann. Se vorbește și de repatrierile lui Tînc, de la Rapid, și Vădrariu, de la Astra. Acesta din urmă a confirmat tratativele și e posibil ca mâine să fie prezent la reunirea lotului.

Se vorbește de mai multă vreme și despre revenirea la Reșița a lui Daniel Oprița. „Nu vreau să vorbesc despre transferuri, ceea ce vă pot spune în legătură cu asta este că va veni sigur un portar și odată cu venirea acestuia va pleca un portar. Conducerea știe mai multe în legătură cu venirile sau plecările la Metalul”, a declarat antrenorul Marian Pană.

Dacă în ceea ce privește lotul de jucători pentru partea a doua a campionatului sunt încă destule incertitudini, programul de pregătire e deja stabilit. „Va fi un cantonament la stadion pentru că avem condițiile necesare susținerii de antrenamente sau meciuri amicale, iar în perioada 3 – 15 februarie vom pleca în Antalya într-un cantonament, pentru a ne pregăti mult mai bine, în condiții excelente și pentru a aborda returul de campionat cu gânduri mari, chiar de promovare”, a mai spus Pană.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 07 Jan. 2014, 16:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă