„Roș-albaștrii” au intrat în cantonament la Băile 1 Mai: „Ne așteaptă un retur dificil”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 16:46 Pregătiri, amicale

După o săptămână de readaptare la efort, timp în care au fost efectuate și vizitele medicale, fotbaliștii de la FC Bihor au intrat de luni seara în cantonament. Jucătorii pregătiți de Alexandru Pelici se vor afla în stagiul centralizat de la Băile 1 Mai timp de 10 zile, până pe 31 ianuarie.

În perioada pregătirilor centralizate, jucătorii orădeni vor susține câte două antrenamente pe zi, primul, dimineața, constând în acumulări fizice, iar cel de-al doilea, după-amiaza, cu mingea.

În total, lotul echipei FC Bihor din cantonament cuprinde 26 de jucători. Locul lui Sebastian Sfârlea, care și-a reziliat contractual cu clubul, a fost luat de Lorincz Norbert, cel care inițial nu figura pe lista pentru cantonament.

Lotul de jucători deplasat în cantonament este următorul: Mădălin Smaranda, Călin Fildan și Alin Sălăjan – portari; Dorin Mihuț, Cosmin Letan, Florin Lazăr,  Claudiu Pascariu, Bogdan Mintaș, Sergiu Bactăr, Adam Achim, Răzvan Lupu și Valentin Petricău – fundași;  Sebastian Ianc, Mădălin Popa, Andrei Haș, Ciprian Străuț, Ovidiu Bic, Ionuț Ban, Lorincz Norbert  și Iulian Cuc – mijlocași; Lukacs Raymond, Cristian Cigan, Florin Pop, Adrian Hadăr, Lukacs Zsombor și Denis Nichita – atacanți.   

„E o perioadă a pregătilor fizice. Aici se pune accentul pe acumulările fizice. Avem câte două antrenamente zilnic. Sper să ne pregătim cât mai bine, fiindcă ne așteaptă un retur dificil. Avem și câțiva jucători tineri, însă plecarea lui Sfârlea lasă un loc în echipă pe care va trebui să vedem cum o să-l suplinim”, a declarat antrenorul principal al orădenilor, Alexandru Pelici.

Pe de altă parte, meciul cu FC Botoșani, care trebuia să aibă loc duminică, 26 ianuarie, a fost contramandat, întrucât cele două echipe nu s-au înțeles asupra suprafeței de joc pe care să evolueze. În aceste condiții, primul amical pentru FC Bihor va avea loc marți, 28 ianuarie, în compania echipei FC Hidișelul de Sus.

Sursa: eBihoreanul.ro

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 16:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă