Ripensia a terminat perioada de pregătire cu un egal la Reșița. Alexandru Pelici e nemulțumit de lot: „Nu prea avem cu ce să venim de pe bancă”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 11:35 Pregătiri, amicale

Ultima repetiție pentru Ripensia înainte de reluarea campionatului Ligii 2 a avut loc, sâmbătă, pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița, unde roș-galbenii au remizat, scor 1-1, cu CSM Școlar Reșița, locul 7 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a. Declarațiile date de Alexandru Pelici după ultimul test au fost destul de interesante, deoarece, pentru prima dată de când e la echipă, experimentatul tehnician a spus că lotul îl nemulțumește.

Partida s-a jucat pe terenul de iarbă, unul destul de greu în condiții de iarnă, chiar dacă februarie a adus o încălzire față de celelalte două luni ale anotimpului rece. În minutul 15, Vadasis l-a faultat pe Zaluschi în careu și s-a dictat penalty. Același Adrian Zaluschi a executat și a deschis scorul. Totuși, în repriza secundă, Ripensia a jucat mai slab, iar în minutul 82, Daniel Ene a egalat cu un lob peste Dobre.

CSM Reșița: Zimmermann – Szijj (M. Mustețea 75”), Bactăr, Vlădia (Banac 84”), Vadasis – Săulescu (Bagherea 88”), Breșneni, Mierlici (D. Toma 51”), Vădrariu (Babei 63”) – M. Staicu, D. Ene (Pervescu 88”)
Antrenor: Leontin Doană

Ripensia: Șt. Dobre – Ad. Popa (Apro 76”), Tînc (Țieranu 87”), Hecsko, Străuț – Stoi (Burdeț 62”), Anghelina – Chera, Zaluschi (Ad. Stoica 65”), Dumiter (Bădăuță 70”) – Mansour (Al. Popovici 60”)
Antrenor: Alexandru Pelici

Ripensia a ratat, din nou, foarte mult. Pelici, nemulțumit

După meci, Alexandru Pelici a precizat că elevii săi nu s-au vindecat de boala ratărilor din situații clare.

„A fost un joc disputat în compania unei echipe bune, pe un teren greu, cum, de altfel, ar putea să fie și terenul Electrica, peste o săptămână, când vom înfrunta în campionat ACS Poli. Îi felicit pe Leo Doană și pe Cristi Bobar pentru ceea ce fac la Reșița. A fost o primă repriză pe care, cred eu, am controlat-o și mai puteam să înscriem. Din păcate, din nou, am ratat situații monumentale, de trei contra doi, doi contra unu și chiar unu contra unu, singur cu portarul. Noi am ratat cu seninătate și apoi, pe o minge aruncată în spatele apărării, am dormit și am luat un gol după o fază ce nu anunța nimic. Asta e. E important ceea ce am făcut în primele 70-75 de minute”, a precizat antrenorul Ripensiei.

Pentru prima dată de când e la Ripensia, deși de vineri, în lot, i-a venit și Adrian Stoica, Pelici s-a plâns de lot. „Per ansamblu, sunt mulțumit. În schimb, nu sunt mulțumit de lot. Din păcate, nu prea avem cu ce să venim de pe bancă. Acest lucru s-a văzut și azi. În momentul în care am început să facem modificări, echipa nu a mai avut aceeași forță. De altfel, și golul l-am primit pe final de joc, în condițiile în care erau jucători proaspeți pe teren. Am avea nevoie, după cum am mai spus-o, de încă doi – trei jucători. Dacă se va găsi posibilitate să-i aducem, e foarte bine, dacă nu, vom încerca să o scoatem la capăt cu ce avem”, a mai spus timișoreanul.

Peste o săptămână, în primul meci oficial din 2019, Ripensia are o „deplasare” scurtă, în cartierul Fabric din Timișoara, pe terenul lui ACS Poli, în etapa a 22-a a Ligii 2.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 11:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă