Ripensia a remizat la primul amical din Antalya, cu o echipă din Bulgaria. Pelici are în probe un atacant african

Ripensia Timișoara a disputat, miercuri, primul amical din Antalya, cu prima clasată din liga secundă bulgară, Septemvri Sofia. Partida a doua de verificare a iernii pentru roș-galbeni s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar antrenorul Alexandru Pelici a testat un atacant african.

Meciul a fost în principal echilibrat, cu o intensitate bună, dar disputat mai mult la centrul terenului, fără ocazii notabile. Ambele echipe au avut două ocazii mari irosite. Bulgarii, în prima repriză, iar românii, în a doua. Ripensiștii au jucat în prima repriză în 4-2-3-1, sistemul utilizat prepoderent în Liga 2, iar în a doua repriză au jucat în 4-5-1.

Ripensia caută și în Africa un Albert Voinea

Altfel, clubul a testat în acest meci un atacant din Coasta Fildeș. Clubul a transmis că numele său este Metchess Adico Metch Mohamed, ca singură informație.

Africanul a fost trimis pe teren din primul minut și a stat pe teren o repriză. Alexandru Pelici și președintele clubului au spus că sunt în căutarea unui vârf de careu, care să suplinească plecarea golgheterului Albert Voinea la Turris Oltul.

Ripensia, prima repriză: Moldovan – Lungu (Ad. Popa 30), Tînc, Apro, Gavrilă – Tudor, Burdeț (Al. Neagu 35) – Monea, C. Sîrbu, Chera – Mohamed
Ripensia, repriza a doua: Păduraru – Popa (A. Macrițchii 60), Țiereanu, Hecsko, Benea – V. Macrițchii, Ivan, Stoi, Al. Neagu (Vasluian 70), Al. Popovici – Golda

Septemvri Sofia a început în următoarea formulă: Valentin Galev – Iulie Popev, Alexandru Bashliev, Marian Ivanov, Stilian Nikolov, Boris Galchev, Asan Chandarov, Pavel Petkov, Georgi Georgiev, Ivan Georgiev, Ivan Tilev.

Vineri, Ripensia are alt amical, cu Flamurtari Prishtine, formația din prima ligă din Kosovo.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Ripensia Timișoara

Pe aceeași temă