Revanșa lui Honciu. CS Mioveni a condus-o pe Chindia în amicalul de la Colibași, însă târgoviștenii au întors scorul în repriza a doua. Reacțiile antrenorilor

Marius ANGHEL 08 Feb. 2017, 15:21 Pregătiri, amicale

Meciul amical dintre colegele din Liga 2 CS Mioveni și Chindia Târgoviște, desfășurat astăzi de dimineață, pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași, a fost câștigat de dâmbovițeni cu 2-1. Argeșenii au condus în prima repriză, iar Chindia a întors scorul în ultima jumătate de oră a testului.

Potrivit informațiilor oferite de site-ul echipei CS Mioveni, jucătorii lui Alexandru Pelici au deschis scorul după 25 de minute. Atacantul Andrei Nilă a scăpat singur cu portarul Căbuz și a înscris cu un șut peste el de la marginea careului. În repriza secundă, Georgian Honciu, fost jucător la Mioveni, a egalat în minutul 66 cu o reluare din interiorul careului, iar scorul final a fost stabilit tot de Honciu, în minutul 85, după ce a preluat în 6 metri și a tras pe jos, pe lângă Flavius Croitoru.

„A fost un test bun pentru noi. Căutăm să găsim formula ideală de joc în aceste amicale. Mai avem meciuri vineri și sâmbătă. Suntem în grafic. Am condus ostilitățile, dar în a doua repriza am făcut greșeli mari. Au jucat toți fotbaliștii, e normal să dau șanse tuturor. Vom trage linie la final”, a spus, la final de amical, antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici.

„La fel ca și Mioveniul, suntem la primul joc după pregătirea centralizată. A fost un test bun pentru toți și e bine că ne-a ajutat și terenul de data asta. Spre deosebire de turul campionatului, avem și câțiva jucători noi, tineri, care au evoluat astăzi și eu cred că au evoluat destul de bine”, a comentat și Nicolae Croitoru, antrenorul Chindiei.

CS Mioveni – Chindia Târgoviște 1-2 (1-0)
Nilă 25′ / Honciu 66′, 85′

Mioveni: Oct. Popescu – Tirică, Vișa, I. Stoica, Tomozei – Mîrzeanu, Biceanu – Rădescu, Ed. Florescu, Ayza – Nilă. Au mai jucat: F. Croitoru – Andr. Neagoe, Alexe, C. Năstăsie, A. Popa, M. Staicu, Gugu, Piscanu, Șchiopu, Burnea, D. Iancu. Antrenor: Alexandru Pelici

Chindia: Căbuz – Săftescu, Vătavu, Dumitrașcu, Martac – Bloțu, Honciu, Pencea, Crinel Stoica – Cherchez, Neguț. Au mai jucat: Meilă – Pătru, C. Dinu, Ispas, L. Mihai, Nisipeanu, Parghel, Ioniță, Șerban. Antrenor: Nicolae Croitoru

Pentru CS Mioveni urmează jocurilele amicale cu ACS Șirineașa (10 februarie, ora 15:00, la Grup Școlar Colibași), Viitorul Domnești (11 februarie, ora 11:00, la Grup Școlar Colibași), Metaloglobus București (15 februarie, ora 12:00, la București) și AFC Hărman (18 februarie, ora 11:00, la Mioveni).

De partea cealaltă, Chindia va susține sâmbătă următorul joc de pregătire, cu CS Balotești, la Buftea.

Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 08 Feb. 2017, 15:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă