Reunire fără bani la SC Bacău. Ciocoiu: „E clar că, fără ajutorul Primăriei, nu se poate fotbal”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 13:04 Pregătiri, amicale
Reunire fără bani la SC Bacău.** Ciocoiu:

SC Bacău și-a întârziat reluarea pregătirilor cu o săptămână și a fost cât pe ce să o amâne din nou. Tot cu o săptămână. Și din același motiv: lipsa banilor.

Conducerea divizionarei secunde sperase ca până luni, 20 iulie, i se va vira prima tranșă din proiectul pe Legea 350/2005, astfel încât să poată acorda jucătorilor și antrenorilor o parte din drepturile financiare.

Numai că banii de la Primărie nu vor veni mai devreme de 24 iulie, situație în care reunirea SC Bacău se va face tot sub semnul secetei financiare. „De patru luni de zile, jucătorii nu au văzut niciun ban. Mi-e foarte greu că acum, la reunire, să le spun, pentru a nu știu câta oară, că trebuie să mai aștepte un pic, însă asta e situația. E clar că, fără ajutorul Primăriei, nu se poate fotbal, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm”, a declarat președinte SC Bacău, Cristi Ciocoiu, care speră ca, până la 31 decembrie să se ajungă la zero cu datoriile către personalul clubului (jucători, antrenori, etc.).

„Marea problemă rămâne, însă, acoperirea celorlalte datorii, pe care nu credem că le vom stinge mai devreme de doi ani. Pentru asta, ar trebui să vină bani din privat, însă, atât timp cât nu putem juca pe «Municipal», nu putem conta nici pe sprijinul sponsorilor”, a spus Ciocoiu, care va face, în curând, publice datoriile SC Bacău, inclusiv cele pe care le are la societatea Primăriei, SC Bacău SA, în baza unor împrumuturi contactate de club pe vremea când acesta era condus de Liviu Goian.

La primul antrenament, programat de antrenorul Cristi Popovici azi, la ora 16:00, la „Letea”, va răspune prezent lotul din sezonul trecut, minus Petrariu, C. Neagu, B. Rusu, Strugariu, Vl. Pavel și Curiliuc, plus câțiva juniori aduși de la Pașcani.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă