Reconfirmat, Niculescu are stabilit obiectivul: „Promovarea, dar va fi foarte greu”

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 11:52 Pregătiri, amicale
Reconfirmat, Niculescu are stabilit obiectivul:**

Antrenorul  Claudiu Niculescu a fost timp de două zile la Râmnicu Vâlcea, unde a pus la punct programul de pregătire al Damilei. Pentru că nu se știe încă data la care va începe noul sezon al Ligii a II-a, Niculescu a întocmit, împreună cu șefii clubului, două programe de pregătire.

„Vom face un singur cantonament, în țară, cel mai probabil undeva în zona Brașovului. În funcție de data la care va începe campionatul, vom pleca fie pe 23-24 iulie, fie pe 1 august. Va fi foarte cald atunci, din acest motiv am ales să mergem undeva la munte”, a spus Niculescu.

Pentru tehnicianul vâlcenilor, vacanța a luat deja sfârșit, deși reunirea este programată pe 8 iulie. „Am fost cu familia o săptămână la mare. Deja pentru mine s-a terminat vacanța, sunt multe lucruri de făcut și de pus la punct pentru sezonul viitor. Vin săptămânal la Vâlcea pentru a discuta cu conducerea clubului. Săptămâna viitoare mă voi întâlni și cu patronii clubului și vom discuta concret despre jucători”.

Altfel, cum s-a anunțat încă din iarnă, de la venirea lui Claudiu, obiectivul Damilei pentru sezonul viitor va fi unul clar, promovarea în Liga I. „Va fi foarte greu, pentru că sunt multe echipe de tradiție. Însă, dacă în sezonul recent încheiat am terminat pe locul 3, nu văd de ce să nu reușim anul viitor să fim și mai sus, pe primele două locuri”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 11:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă