Primul amical pentru Eusebiu Tudor

Primul amical** pentru Eusebiu Tudor

După mai bine de două săptămâni de antrenamente, dintre care și o bună perioadă de pregătire centralizată, pentru Fortuna Poiana Câmpina va urma, în sfârșit, primul amical, astăzi dimineață, la Strejnic, de la ora 11,00, gruparea pregătită de Eusebiu Tudor urmând să dea piept cu Conpet Ploiești. Va fi un meci „de încălzire, de detensionare”, după perioada grea de antrenamente, cu câte două ședințe de pregătire pe zi, efectuate la Câmpina, adversara – Conpet – trecând printr-o perioadă dificilă, cu multe incertitudini, inclusiv continuarea activității la nivelul eșalonului trei valoric fiind pusă sub semnul întrebării.

La Fortuna, lucrurile stau cu totul altfel, nou-promovata în eșalonul secund atrăgând mulți jucători în căutarea unui contract stabil și a unei echipe care să ofere condiții de competiție și pregătire bune, așa cum este clubul lui Radu Călin. Astfel, antrenorul Eusebiu Tudor are la dispozție, în continuare, peste 30 de jucători, deși s-au mai încercat unele „trieri”, astfel că, „miza” acestor meciuri este structurarea lotului la maximum 24 de jucători, pentru a aborda sezonul.

După acest prim amical, pentru Fortuna va continua cantonamentul centralizat, până sâmbătă, săptămâna viitoare, joi, disputându-se un al doilea meci de pregătire, cu prim-divizionara Viitorul, echipa lui Gheorghe Hagi urmând să folosească, în majoritate, rezervele echipei antrenate de Bogdan Stelea. Va fi un duel interesant, între doi foști colegi de echipă, Stelea și Eusebiu Tudor împărțind banca Astrei, acum doi ani, ca principal și secund.

Al doilea cantonament, la Tărlungeni

Nou-promovata în Liga a III-a și-a stabilit și coordonatele celui de-al doilea stagiu de pregătire. Astfel, Fortuna va merge, în prima jumătate a lunii august, la Tărlungeni, unde va efectua un turneu de pregătire în care baza va fi pusă pe meciuri amicale, în zona Brașovului fiind cantonate la acel moment mai multe echipe de eșalon secund precum Unirea Tărlungeni, Săgeata Năvodari, Unirea Slobozia, FCM Rm. Vâlcea, dintre care se vor alege adversare pentru partidele amicale.

Articol scris de Marian DIMA
Foto: Sport Câmpina
 

Pe aceeași temă