Pop, surpriza plăcută din amicalul cu FC Hunedoara

27 Jul. 2012, 14:03 Pregătiri, amicale
Pop,** surpriza plăcută din amicalul cu FC Hunedoara

În confruntarea amicală cu divizionara a treia de „sub furnale”, reflectoarele erau puse pe fotbaliști mult mai bine cotați, gen Weller sau Bucur, însă golurile au venit de la un alt fotbalist. Singurele reușite ale meciului pierdut cu 3-2 de arădeni au venit din piciorul lui Sergiu Pop, golgheterul din sezonul trecut al celor de la CS Zlatna.

Cel puțin în meciurile amicale, tânărul atacant nu a arătat mare lucru până acum, dar lui Adrian Falub i-a plăcut cum s-a implicat fotbalistul la antrenamente și a decis să-l mențină în lot. Nu se știe dacă Pop va ajunge să și semneze cu „alb-roșii” și asta pentru că antrenorul „textilist” nu și-a spus ultimul cuvânt în ceea ce-l privește. „A confirmat în Liga a 3-a, marcând destule goluri și nu e neapărat o surpriză că a înscris și astăzi (n.a miercuri) de două ori. Din păcate, în acest moment nu e o certitudine pentru UTA, ori noi avem nevoie de fotbaliști care să ne ajute ei pe noi și mai puțin noi pe ei. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el, este un jucător tânăr, interesant”, a explicat Falub.

Cel mai probabil, Sergiu Pop va mai fi menținut la echipă și în zilele următoare și, eventual, să-i ia locul lui Capătă în așa-zisa formație titulară aliniată de Adrian Falub. Deși la un moment dat se vorbea și despre participarea la un amical de lux în Italia, contra formației de Serie B, Vicenza, din lipsă de fonduri UTA a rămas doar cu „patrulaterul” de sâmbătă, din Ungaria.

Sursa: Sport Arad

27 Jul. 2012, 14:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă