„Personal, nu mă deranjează în mod deosebit rezultatul”

22 Jul. 2012, 12:03 Pregătiri, amicale

UTA a fot repusă de o echipă care sezonul trecut evolua în eșalonul patru, dar, care, odată cu promovarea în Liga a III-a, a luat forma unui team extrem de solid, apropiat de pretențiile echipei emblemă a județului. Diferența dintre combatantele amicalului de sâmbătă dimineață a fost insesizabilă, ba chiar, în unele momente, formația lui Cuedan a arătat mai bine.

Adrian Falub a recunoscut, oarecum, superioritatea adversarului, însă nici nu și-a pus la colț elevii. „Pâncota are o echipă foarte bună, azi au meritat să câștige. Personal, nu mă deranjează în mod deosebit rezultatul, ci rămânem cu un antrenament foarte bun făcut în compania acestei echipe. Eu zic că am reușit să muncim bine în cele trei săptămâni scurse de la reunire, însă mai avem destule lucruri de pus la punct pentru a arăta ca o echipă care-și propune să tragă la promovare. M-am mai edificat asupra unor jucători, luni vor renunța la unii dintre ei, așteptând totodată alții pe posturile deficitare”, a punctat antrenorul „textiliștilor”, care nu a putut conta nici de această dată pe portarul Smaranda și mijlocașii Mărginean și Bucur.

Tehnicianul UTA-ei a dat numeroase indicații de pe margine elevilor săi, dar cel mai des a încercat să corecteze poziția în teren a fundașilor laterali Calvin și Siminic.

Contre Falub – Irimia: „S-a depășit limita bunului simț”

Conform previziunilor, amicalul dintre Șoimii Pâncota și UTA a fost destul de aprins pe teren și în afara sa. Au fost destule intrări la limita regulamentului și puțin peste din partea componenților celor două formații, dar, la un moment dat, s-a ajuns și la cuvinte grele. În centrul discuțiilor mai puțin ortodoxe au fost portarul Pâncotei și antrenorul „Bătrânei Doamne”, care s-au contrat de la distanță timp de vreo câteva minute.

Totul a pornit de la o remarcă malițioasă a lui Cristian Irimia la adresa arbitrilor, moment în care Adrian Falub s-a transformat în avocatul „fluierașilor”. Eperimentatului goal-keeper i-a transmis pe un ton autoritar să-și vadă de treaba lui, iar de aici și până la o serie de „pase” verbale neprincipiale nu a fost decât un pas.

La finalulconfruntării, tehnicianul „alb-roșiilor” a subliniat faptul că nu era nomal să se ajungă la asemenea jigniri. „E normal ca orice echipă să-și dorească s-o bată pe UTA, dar e păcat la un moment dat lucrurile au degenerat puțin. Nu e permis ca la acest nivel un fotbalist să aibă astfel de reacții. Eu zic că s-a depășit limita bunului simț. Personal, n-am mai întâlnit așa ceva. N-am auzit până acum de Irimia, e păcat că am aflat în modul acesta”, a precizat Falub.

Pe gazon, duelul a fost adjudecat de Irimia, care nu a prea avut de lucru în fața formației lui Falub.

Sursa: Sport Arad

22 Jul. 2012, 12:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă