Pelici nu se alarmează după înfrângerea dură cu FC Olt: „Este important că am făcut 60 de minute bune”

Marius ANGHEL 05 Feb. 2015, 18:33 Pregătiri, amicale
Pelici nu se alarmează după înfrângerea dură cu FC Olt:**

Antrenorul grupării CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, a considerat extrem de util testul cu FC Olt, scor 0-3. De altfel, pentru formația din „Zăvoi” amicalul susținut cu slătinenii a fost primul meci mai puternic, după ce în jocurile precedente au întâlnit echipe de nivel inferior.

Echipa vâlceană, pregătită de Alexandru Pelici, a pierdut la scor amicalul cu FC Olt Slatina, însă tehncianul s-a arătat mulțumit de prima parte a jocului. Acesta a declarat că a fost interesat inclusiv de rezultat, care l-a nemulțumit, având în vedere cele trei goluri încasate.

„Un joc bun de pregătire, cu o echipă bună, care se află în fața noastră în clasamentul la zi. O primă repriză echilibrată, cu ocazii de ambele părți, ei au înscris, noi am ratat un penalty, una peste alta un joc bun de pregătire pentru această perioadă. Ne-a interesat scorul, cred că e ipocrit cel care spune că nu îl interesează scorul. Orice meci contează, orice rezultat contează, dar nu acesta este cel mai important aspect. Este important că am făcut 60 de minute bune, dar după schimbări, lotul nostru nu a mai fost echilibrat”, a declarat tehnicianul vâlcenilor după eșecul din amicalul cu FC Olt.
 
„Nu ne-am luat gândul de la play-off”
 
În spatele grupării FC Olt Slatina, la două lungimi distanță, CSM Râmnicu Vâlcea speră să prindă play-off-ul. După ce în vară a avut obiectiv promovarea, rezultatele modeste i-au determinat pe oficialii echipei să schimbe strategia, iar la acest moment primul gând este legat de accederea în play-off. Totodată, la CSM Râmnicu Vâlcea se dorește reconstrucția echipei.
 
„Nu ne-am luat gândul de la play-off, dar nu ne gândim neapărat că vom scoate Slatina din primele șase, ci oricare altă echipă. Sigur, noi sperăm, eu încerc să le insuflu o mentalitate de învingători, să-și fixeze obiective îndrăznețe. Nu se mai poate vorbi despre promovare, nu știm ce va fi pe viitor. În mod clar se dorește o reconstrucție la echipă, în paralel cu obiectivul de prindere a play-off-ului. Acesta este motivul pentru care am avut câțiva jucători pe teren de la juniori, pentru că ne dorim foarte mult ca ei să crească lângă cei experimenați”, a mai declarat Alexandru Pelici.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Feb. 2015, 18:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă