Pelici a tras concluziile după stagiul de pregătire de la Cheile Grădiștei: „Cred că lotul este complet”

Marius ANGHEL 18 Jul. 2016, 16:08 Pregătiri, amicale

Noul antrenor al echipei CS Mioveni, Alexandru Pelici, s-a declarat mulțumit de cantonamentul efectuat în ultimele două săptămâni la Cheile Grădiștei. La venirea de la munte, conducătorul staff-ului tehnic al echipei argeșene a spus că toate lucrurile au decurs bine, iar lotul pe care îl are la dispoziție este unul omogen și echilibrat.

„A fost un cantonament reușit, dat fiind faptul că nu am avut jucători accidentați, care să piardă mai mult de un antrenament. În rest, toate lucrurile au decurs normal și au fost OK. Din punct de vedere al acumulărilor, băieții sunt în grafic, au muncit mult și bine totodată și sperăm ca acest lucru să se vadă de acum încolo și mai ales atunci când va începe campionatul. Am făcut o pregătire fizică bună și am petrecut împreună o perioadă de timp în care am reușit să ne cunoaștem mai bine, și mă refer aici la tot staff-ul și la toți jucătorii. Va fi un campionat interesant, prin modul de desfășurare și în același timp o ediție inedită cu această singură serie. Va fi interesant de văzut desfășurarea lui. În ceea ce ne privește, avem un lot echilibrat, omogen, cu fotbaliști care joacă de mult împreună. Iar cei trei-patru care au venit sper să se integreze foarte bine și cât mai repede. Și cu acest lot sperăm să îndeplinim obiectivul… Am discutat cu cei din conducere și obiectivul trasat este clasarea în primele șase. Sperăm ca ceea ce am făcut aici, în cantonament, să ne ajute la meciurile oficiale.

Cred că lotul este complet. Sper să mă edific repede asupra jucătorilor tineri pe care îi am la dispoziție. Aici ar fi o problemă, pentru că din acest an este obligatoriu să folosim în meciuri trei jucători Under 21. A­vem mai mulți în lot și sper, așa cum spuneam înainte, să ne edificăm cât mai repede asupra lor. Cu cei care sunt acum la dispoziție și cu revenirea lui Mîrzeanu, cred că lotul este complet”, a declarat, citate de csmioveni.ro, Pelici.

În stagiul de pregătire brașovean, CS Mioveni a câștigat cu același scor, 6-0, amicalele cu AS Râșnov și ASF Zărnești.

Marius ANGHEL 18 Jul. 2016, 16:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă