Oprița nu e sigur de primul unsprezece nici după ultimul amical: „Sunt încă în căutări”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 17:16 Pregătiri, amicale

Rosso-nerii au disputat sâmbătă ultimul amical înaintea reluării campionatului, cu Vulturii Lugoj, de care au dispus cu scorul de 3-0 (1-0), prin golurile marcate de Octavian Vasile, Enescu, din penalty, și Buhăescu.

Succesul categoric nu a adus însă liniștea deplină pentru antrenorul Daniel Oprița, acesta având mari bătăi de cap până la ora primului meci oficial, programat sâmbăta viitoare, în Valea Domanului, cu FC Bihor Oradea. „După acest meci sunt încă în căutări. Nu sunt sigur de primul unsprezece, mai ales că nu știm dacă toți jucătorii vor semna contractele. Așteptăm până luni să vedem cum se rezolvă cu ei, pentru că unii sunt în litigii cu echipele la care au fost. Prima repriză m-a nemulțumit, nu a fost un joc bun, am fost lenți, previzibili, spune antrenorul Daniel Oprița. A doua repriză am schimbat ritmul jocului, a fost mai bine și s-a văzut și scorul. Sunt mulțumit de rezultat, sper ca la ora jocului cu FC Bihor să arătăm mult mai bine”, a declarat Daniel Oprița.

Până în prezent, dintre jucătorii aduși în iarnă, doar Bărbulescu și Szabo ar fi semnat deja. Oprița e în primul rând îngrijorat de numărul mic al jucătorilor sub 21 de ani, regulamentul obligând la folosirea lor. Manole, unul dintre ei, e accidentat și va mai lipsi o vreme, dar până luni e posibil să vorbim și de alte transferuri.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical

Metalul a intrat în formula Ciucă, Crețu, Tătaru, Popescu, Anițoiu, Bărbulescu, A. Ionescu, Szijj, O. Vasile, Bălan, Buhăescu. Au mai jucat Domăneanț, Enescu, Feher, Dandea, R. Cristian și Dumitru. Au absentat din cauza problemelor medicale Zimmermann, Szabo, Manole și Ciobanu.

Sursa: Express de Banat

 

 

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 17:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă