O nouă victorie la scor pentru „U” Cluj. „Studenții” au înscris 16 goluri în trei amicale

Marius ANGHEL 04 Feb. 2018, 14:44 Pregătiri, amicale

Universitatea Cluj a ajuns la 16 goluri marcate și doar două primite în trei meciuri amicale desfășurate în 2018. Echipa antrenată de Adrian Falub arată poftă de joc.

În testul de 105 minute desfășurat ieri, la ora prânzului, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, „U” Cluj a trecut cu 6-1 de colega se campionat Unirea Dej, penultima clasată din Seria a 5-a. În precedentele două jocuri amicale, „studenții” câștigaseră cu 7-0 cu Sticla Arieșul Turda și cu 3-1 cu Unirea Alba Iulia.

După o primă jumătate de oră fără gol marcat, dar la discreția elevilor lui Falub, după cum scrie site-ul oficial al clubului clujean, George Florescu a deschis scorul cu un șut din interiorul careului, iar Cristian Ene și Dorin Goga, ultimul din penalty, au majorat diferența. Golul de onoare al oaspeților a fost o super-execuție semnată de Itu, în timp ce Ene a realizat „dubla” înaintea pauzei și a ajuns la a patra reușită în tricoul alb-negru.

Partida s-a reluat cu ratarea uriașă a lui Hațiegan, dar jucătorul lui „U” avea să-și ia revanșa dintr-o lovitură liberă executată direct în vinclu. Ultimul gol al meciului a fost înscris de Hordouan, după assist-ul aceluiași Hațiegan.

„U” Cluj, prima repriză (30+30 min): Dinu – Takacs, Onicaș, Andr. Cordoș, Manu – G. Florescu, Micaș – Oct. Ursu, Greu, Goga – Cr. Ene. Au mai jucat: R. Pop, Hordouan
„U” Cluj, repriza secundă (45 min): Pop – P. Chiș, Telcean, L. Dan, Potcoavă – Saroși, Miholca – Hordouan, Văsălie, Salcău – Hațiegan. A mai jucat: Gorcea

Următorul amical al Universității Cluj are loc miercuri, de la ora 12:00, tot în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, cu Metalurgistul Cugir.

Foto: Cristian COSMA (Universitatea Cluj)

Marius ANGHEL 04 Feb. 2018, 14:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă