O nouă victorie!

31 Jul. 2009, 20:13 Pregătiri, amicale
O nouă victorie!

 

În această după-amiază, FC Baia Mare a disputat un nou meci de pregătire, primul în deplasare, întâlnind pe FC Zalău, o revanșă a meciului de acum câteva zile, din Baia Mare, când FC-ul a învins cu 5-1. Și de această dată, elevii antrenați de Florin Fabian au obținut victoria, una conturată după pauză.

 

Pentru Baia Mare a jucat în partea a doua și Florin Pelecaci, ultima dată la Diosgyor (Ungaria), care fusese anunțat în lotul Gloriei Bistrița, dar care se pregătește de o săptămână cu FC-ul. E greu de spus dacă Pelecaci va reveni la FC, deoarece sunt și așa foarte mulți mijlocași în lot. În plus, nici bani nu prea sunt.

 

Antrenorul băimărenilor Florin Fabian a declarat că: “A fost un meci de pregătire util, în care am folosit din nou două echipe. În partea a doua am jucat mai bine, am și reușit să înscriem de două ori, prin tinerii Pop și Popan. Nu știu încă exact pe cine mă voi baza și lucrăm încă la o formulă de echipă. Mai sunt două săptămâni până începe campionatul și trebuie să conturăm lotul și echipa de bază”.

 

FC Baia Mare va susține miercuri, de la ora 18.00, un nou meci de pregătire, cu FC Bihor, la Oradea. Apoi, se încearcă antamarea unui nou joc, sâmbăta viitoare, cu Unirea Dej sau cu FC Bihor, pe teren propriu.

 

FC Baia Mare.

Repriza I: Bota – Hotico, Drule, Somcherechi, Durus – Vanca, Fl. Achim, Digbeu Leoh, D. Rednic, Ernszt – Berki.

Repriza a II-a: Ster – Durus, Somcherechi, Toma, Gherman – B. Lazar – Barboloviciu, Pelecaci, Shannat, Pop – Popan.


Au marcat: Pop (78), Popan (83)

 

Sursa: infomm.ro
 

31 Jul. 2009, 20:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă