„Nu pot să remarc pe cineva anume, pentru că mi-au plăcut toți”

14 Jul. 2012, 15:59 Pregătiri, amicale

UTA a câștigat clar disputa cu CS Vladimirescu și a oferit destule momente de fotbal plăcut. Sigur, nu trebuie uitată din adversara, care a avut în final pe teren șase jucători de 14 ani. Totuși, o parte din fotbaliștii aflați în probe au demonstrat că merită să fie urmăriți mai atent în continuare.

„A fost un antrenament util pentri noi, am întâlnit o echipă bine. Mă bucur că au reușit să joace toți băieții, sunt mulțumit de felul cum s-au mișcat. Nu pot să remarc pe cineva anume, pentru că mi-au plăcut toți, s-au dăruit după ce ieri am avut două antrenamente foarte grele”, ne-a declarat Falub.

„Sunt mulți jucători aflați în probe, asupra cărora trebuie să ne decidem. Luni se va întoarce și Gio în țară și vom avea o discuție și pe această temă. Vom vorbi și de contractul meu, dar să știți că nu o să se termine fotbalul aici dacă nu rămân eu. Președintele știe care sunt cerințele mele, au venit jucători, trebuie să mai vină și dacă se va face minimum din ce am cerut, eu mi-aș dori să continui aici”, a încheiat Falub.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

14 Jul. 2012, 15:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă