Nouă jucători noi a avut Adrian Dulcea la reunirea echipei Atletic Bradu. „Noi sperăm ca în acest an să promoveze și locul 2 în liga secundă”

Marius ANGHEL 17 Jan. 2017, 19:45 Pregătiri, amicale

Atletic Bradu are, din weekend-ul trecut, un nou antrenor principal. Adrian Dulcea a semnat, sâmbătă, potrivit paginii de Facebook a clubului alb-verde, un contract cu echipa argeșeană din Liga 3, fostul atacant al lui FC Argeș urmând a pregăti echipa cel puțin în 2017. Dulcea îi va avea ca „secunzi” pe Bogdan Velianu și Iulian Tameș. Informația fusese anunță de Liga2.ro de vineri.

„Dulcea vine de la Liga a 2-a și are experiență mai mare. Obiectivul este clasarea pe locul 2 și noi sperăm ca în acest an să promoveze și locul 2 în liga secundă. Dacă nu, la anul atacăm promovarea. Bineînțeles, întărim și lotul începând din această iarnă. Am negociat deja cu mai mulți jucători, iar în următoarele zile vor apărea și numele lor. Vreau să facem un proiect frumos la Bradu și de-asta ne întărim”, a spus președintele clubului, Cristinel Soare.

Dulcea: „Vreau să micșorăm distanța pe care o avem față de SCM Pitești”

Adrian Dulcea a condus astăzi primul antrenament la noua sa echipă, reunirea având loc la stadionul din Bradu. „Lotul de jucători este unul OK, iar condițiile în care se lucrează la Bradu sunt condiții foarte bune pentru nivelul Ligii a 3-a, de la bine spre foarte bine. Vreau să facem o echipă competitivă, să ne facem un joc al nostru, iar eu să îmi pun amprenta pe jocul care îl avem. Iar în ceea ce privește clasamentul, vreau să micșorăm distanța pe care o avem față de SCM Pitești. Îmi place jocul ofensiv, dar cu o posesie foarte bună. Vreau să începem să ne creăm foarte multe ocazii de gol, insist pentru asta, pentru că am fost și atacant și nu sunt adeptul unui joc defensiv. Vreau să practicăm un joc plăcut ochiului, dar și cu rezultate, nu doar așa să fie plăcut… Sunt adeptul pașilor mărunți și este clar că trebuie să muncim foarte mult în perioada asta. Am încercat în toată această perioadă să luăm legătura cu foarte mulți jucători buni. Cu siguranță vom avea noutăți. Vom aduce patru-cinci jucători la echipă în această pauză competițională”, a declarat Dulcea.

Monel Cârstoiu și Marius Ion, primele transferuri ale iernii

Primele transferuri ale formației din Bradu au fost perfectate ieri de președintele Cristinel Soare. Astfel, cu Atletic au semnat și doi jucători foarte cunoscuți argeșenilor. Este vorba despre mijlocașul central Monel Cârstoiu și de atacantul Marius Ion. Cei doi au semnat pe câte un an și jumătate. Atât Cârstoiu, cât și Ion, au evoluat în tur la Național Sebiș, liderul Seriei a 4-a a Ligii a 3-a.

Nouă jucători noi la reunire

Altfel, jucătorii de la Atletic Bradu s-au reunit în această după-amiază la stadionul din Bradu. Fotbaliștii au revenit din vacanță și au efectuat primul antrenament din 2017 sub comanda noului antrenor Adrian Dulcea. În afară de fotbaliștii care au făcut parte din lot în prima parte a sezonului, astăzi au fost prezenți și nouă jucători noi, însă nu toți au semnat contracte, mai fiind în perioada de probă.

Nou veniții sunt: Raul Dobrin (junior), Monel Cârstoiu (Național Sebiș), Marius Ion (Național Sebiș), Ovidiu Popescu (Dunărea Călărași), Bogdan Lăzărescu (CSM Râmnicu), Rareș Sporea (CSM Râmnicu Vâlcea), Adrian Codin (Liga a IV-a Vâlcea), Grigore Ceapă (CSM Râmnicu Vâlcea) și Costin Soare (LPS Slatina).

Antrenamentele se vor disputa în următoarea perioadă la stadionul din Bradu.

Foto: FB Atletic Bradu

Marius ANGHEL 17 Jan. 2017, 19:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă