Noile achiziții au punctat pentru ACS Poli în triunghiularul din Ungaria

Marius ANGHEL 24 Jul. 2014, 14:57 Pregătiri, amicale
Noile achiziții au punctat pentru ACS Poli** în triunghiularul din Ungaria

ACS Poli nu a avut probleme în cele două „mini-teste” disputate aseară în Ungaria. Elevii lui Dan Alexa au învins cu același scor, 2-0, echipele din Liga a IV-a maghiară, Fuzesgyarmat și Hajdusamson. Pentru timișoreni au spart gheața și doi dintre jucătorii noi, Carlos Eduardo și Pedro Henrique marcând golurile celui de-al doilea joc de 45 de minute.

Trupa bănățeană a câștigat triunghiularul disputat în ziua sosirii în minicantonamentul de la Fuzesgyarmat, Ungaria. Jocurile au avut durata de 45 de minute, cât o repriză, astfel că ACS Poli se poate considera marcatoare a patru goluri pe durata unui joc normal. Diferențele din teren puteau fi chiar mai mari.

În primul joc, împotriva localnicei Fuzesgyarmat marcatori au fost Bărbuț, în minutul 22 după o cursă solitară, respectiv Boldea, cu un șut din 12 metri în minutul 35. Cel din urmă și-a mai trecut în cont o ratare uriașă.

Dan Alexa a trimis un alt „11” în jocul 2. De această dată brazilianul Carlos Eduardo, la primul său gol pentru timișoreni, a deschis scorul târziu, în minutul 34. În timp ce un alt nou sosit, dar care încă nu a fost prezentat oficial, Pedro Henrique, conațional cu primul, a înscris în ultimul minut după mai multe șanse irosite tot de el.

La finalul ministagiului de patru zile ACS Poli va mai disputa un test, sâmbătă, de la ora 12, în compania divizionarei secunde din țara vecină Elore Beckescsaba.

ACS Poli cu Fuzesgyarmat: Pap – Balaure, Bocșan, Cânu, Bălace, Lazăr, Boldea, Trandu, Bărbuț, Stavric, Popovici (min. 27, V. Dragomir). Popovici a părăsit terenul în minutul 27 din cauza unei lovituri suferite la picior, dar nu are probleme grave.

ACS Poli cu Hajdusamson: Nuno Claro – Belu, Scutaru, Todorov, Dragomir, Petre, Camara, Poparadu, Carlos Eduardo, Pedro Henrique, Kneeshaw.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 24 Jul. 2014, 14:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă