Niculescu: „Mai aveam 2-3 semne de întrebare în privința echipei de start și m-am edificat”

Niculescu:**

Antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu, nu este îngrijorat de eșecul cu FC Olt, test care l-a ajutat în mare măsură să stabilească echipa de start pentru primul joc al anului, cu Mioveni.

„A fost un test util, venim după o lungă perioadă de pregătire, am vrut să văd tot băieții la lucru, am încercat să le dau minute egale de joc în amicale, nu m-a interesat rezultatul. Am 8-9 certitudini, mai aveam 2-3 semne de întrebare în privința echipei de start, în mare parte m-am edificat. Normal că Vâlcea e mai puternică, dar toate echipele sunt mai puternice decât în prima parte, va fi greu, dar am mare încredere că ne putem realiza obiectivul. Nu mă interesează transferurile făcut de CS Universitatea și Târgu Mureș, rămâne de văzut pe teren. Slatina e o echipă bună, are șansă să prinda play-off-ul”, a spus Claudiu Niculescu.

Niculescu așteaptă recuperările lui Tănasă, Cataramă și Cucui, jucători care pot ajuta CSM-ul, dar și integrarea brazilianului Danilo. „A lipsit și Tase, care are o întindere musculară, s-a cunoscut absența lui, sper să revină cât mai curând, sperăm să poată evolua contra Mioveniului. Lui Danilo îi trebuie o perioadă de adaptare, se va integra repede, pentru că este un jucător valoros, dar noi ne bazăm pe forța grupului. În 3 săptămâni, Cataramă va fi lângă echipă, Cucui vine după o perioadă lungă, și pe el vom putea conta în play-off”.

Testat de Niculescu în Ungaria, juniorul Lupu, aflat sub contract cu CFR Cluj, este subiect de negocieri între cele două cluburi. „Eu îmi doream să rămână Lupu, dar deocamdată cele două cluburi nu s-au înțeles. Vâlcea nu mai este de acord cu jucătorii împrumutați, știți ce am pățit cu Negruț. Lupu e un copil interesant, de mare viitor, sper să se ajungă la un acord”, a mai spus Niculescu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă