Niculescu își învinge fosta echipă! „U” Cluj a primit două „măciuci”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 18:53 Pregătiri, amicale
Niculescu își învinge fosta echipă!**

La finalul cantonamentului efectuat în această săptămână la Alba-Iulia, Damila a învins azi, într-un meci amical disputat la Făgăraș, pe U Cluj, scor 2-0. Astfel, actualul antrenor al vâlcenilor, Claudiu Niculescu și-a învins fosta echipă, la care anul trecut era antrenor-jucător.

Pe un teren acoperit de zăpadă, Codin a inițiat prima reușită a alb-verzilor, venită în minutul 28, centrarea acestuia fiind fructificată de Sergiu Negruț (foto). Golgeterul eșalonului secund, Albert Voinea a dus scorul la 2-0 în minutul 73, după ce a recuperat o minge și marcat lejer, cu latul. Voinea mai are însă o etapă de ispășit după cartonașul roșu primit în ultima etapă a turului, la Pitești.

După ce a stat două săptămâni, Damila joacă sâmbăta viitoare primul meci pe teren propriu din acest an, la Drăgășani urmând să vină FC Maramureș.

Damila: Matache- Deaconescu, I.Stoica, Cucui, E.Stoica – Menassel, Bărbulescu – Ad.Popa, Lircă, Codin- Negruț. Au mai jucat D.Geantă, Samson, Pârvulescu, Smedescu, Ov.Popescu, L.Iordache, Melcea, Iancu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 18:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă