Niculescu este bucuros că echipa sa va juca la Vâlcea: ”Este o mare realizare”

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 15:32 Pregătiri, amicale
Niculescu este bucuros că echipa sa va juca la Vâlcea: **

Aflată în cantonament la Alba Iulia, acolo unde va sta până pe 9 august, trupa lui Claudiu Niculescu are de înfruntat o căldură infernală. Nu au făcut deplasarea cu lotul Ov. Mihai și Cucui, care sunt accidentați, dar și L. Iordache și Smedescu, la care s-a renunțat. 

Vâlcenii au stabilit și două amicale cu echipe de Liga a III-a, FCM Turda (pe 2 august) și cu FC Avrig (pe 9 august). „Este foarte cald și aici, ca și la Vâlcea, am mutat cele două antrenemente zilnice la ore ceva mai suportabile. Suntem în perioada de acumulări. Căutăm să mai aducem și jucători, sper să avem noutăți zilele următoare” a spus Claudiu Niculescu.

Tehnicianul este fericit că echipa sa va juca în Zăvoi, după ce patronul Dan Nițu a făcut schimb de cluburi cu Cătălin Rufă. „Și eu și băieții suntem foarte bucuroși că vom juca pe un stadion frumos. Este o mare realizare a clubului” a mai afirmat Niculescu.

La revenirea la Râmnicu Vâlcea, întregul staff și tot lotul vor semna contracte cu noul club preluat de senatorul Dan Nițu, CSM Râmnicu Vâlcea.

Lot Damila la Alba Iulia:
Portari: Matache, D. Geantă,  Iosif
Fundași: Samson, Deaconescu, I. Stoica, Pârvulescu, E. Stoica
Mijlocași: Cataramă, Melcea, Ad. Popa, Lircă, Bărbulescu, Ov. Popescu, Al. Neagu, Codin, Iancu
Atacanți: B. Geantă, Nilă, Arnăutu, Voican

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 15:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă