Niculescu a venit la Vâlcea pentru a stabili programul de pregătire!

Marius ANGHEL 10 Jan. 2013, 15:34 Pregătiri, amicale
Niculescu a venit la Vâlcea pentru a stabili programul de pregătire!

Noul antrenor al Damilei, Claudiu Niculescu, a fost ieri în vizită la Râmnicu Vâlcea, unde a discutat cu șefii clubului strategia pregătirii returului.

Astfel, alb-verzii se vor reuni pe 16 ianuarie, la ora 12.00, la sediul SC Damila SA, iar în aceeași zi, de la ora 15.00, vor efectua primul antrenament. Vizita medicală va fi efectuată pe 22 ianuarie, la Craiova.

Primul stagiu de pregătire al iernii se va desfășura în stațiunea Băile Govora, începând cu 4 februarie. Al doilea cantonament se va stabili după revenirea senatorului Dan Nițu din vacanța din Austria, fiind mai multe variante. Până acum, Damila și-a stabilit un singur amical, cu FC Olt, pe 16 februarie.

„Nu am mai discutat despre transferuri, Claudiu vrea întâi să cunoască tot lotul și să vadă jucătorii la câteva amicale. Vor veni la antrenamente și doi dintre jucătorii noștri care erau împrumutați, M.Popa și Smedescu. Antrenorul a fost foarte mulțumit de condiții și de materialele de antrenament pe care i le-am prezentat” a spus directorul sportiv al Damilei, Bogdan Medrea.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 10 Jan. 2013, 15:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă