Napoli vrea promovare: „M-a asigurat că toți jucătorii se vor întoarce și că vom continua activitatea”

Marius ANGHEL 16 Jan. 2014, 16:04 Pregătiri, amicale
Napoli vrea promovare:**

Tehnicianul FC Universității Craiova, Nicolo Napoli, speră ca luni, la reunirea echipei, să se întoarcă toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție în turul de campionat. Așa cum a promis, el s-a întors la Craiova și speră ca patronul Adrian Mititelu să poate rezolva problemele cu care se confruntă clubul.

Se apropie ora reunirii Universității, iar antrenorul Nicolo Napoli, prezent deja la Craiova de o săptămână, își dorește ca luni, la vizita medicală, să îi aibă prezenți pe toți jucătorii pe care a contat în turul campionatului.

„Am avut discuții cu patronul echipei, el m-a asigurat că toți jucătorii se vor întoarce și că vom continua activitatea. Eu vreau să antrenez Universitatea Craiova, vreau ca la finalul acestui sezon să promovăm în prima ligă.” a declarat Nicolo Napoli.

Antrenorul italian spune că are nevoie de toți jucătorii care au evoluat în tur. „Eu îmi doresc ca toți jucătorii să se întoarcă. Fără lotul pe care îl doresc, nu știu dacă se poate atinge obiectivul propus și prezența mea la Craiova nu mai are rost.” a mai spus „Mister”.

Acesta a mai spus că Adrian Mitielu l-a asigurat că luni se vor întoarce la echipă și cei doi jucători care au plecat mai devreme de la club, Stephane Acka și Milan Mitic.

Reamintim că luni are loc reunirea lotului Universității Craiova. La finele turului de campionat, Universitatea a terminat pe locul al patrulea în campionat.

Sursa: Ediție.ro

Marius ANGHEL 16 Jan. 2014, 16:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă