Mioveniul s-a reunit. Claudiu Niculescu este noul principal al echipei

Claudiu Niculescu este de astăzi noul antrenor al echipei de fotbal. Fostul dinamovist a semnat un contract valabil pe doi ani, iar seara a condus primul antrenament al echipei la Grupul Școlar Colibași. Niculescu va lucra cu doi secunzi, Cornel Dobre – fost jucător al CS Mioveni și colaborator al tehnicianului la formațiile pe care le-a mai antrenat și Marius Stoica – fost principal al galben-verzilor în sezonul trecut. Antrenor cu portarii a rămas Nicolae Bratu. 

Niculescu a antrenat în ultimele două sezoane pe Damila Măciuca, echipă cu care a terminat în prima parte a clasamentului și care sezonul trecut s-a transformat în CSM Rm Vâlcea. Cu Niculescu la timonă în peste 80% din meciuri, vâlcenii au terminat sezonul pe locul trei fiind la un pas de promovare. 

Claudiu Niculescu este antrenor din 2012, pregătind pe rând până acum pe U Cluj, FC Bihor Oradea, Damila Măciuca și FCM Rm Vâlcea.

La fina­lul ședinței de pregătire, noul antrenor, Cla­u­diu Niculescu, a vor­bit despre pri­­mele impresii la Mioveni: „Mă bu­cur că sunt aici, că am venit la un club care a cochetat cu Liga 1 mult timp, am venit aici să fac treabă bună și sunt convins că așa va fi. Mioveniul e o echipă bu­nă, cu jucători pe care îi cunosc foarte bine, și sper să fie un nou început pentru acest club. Am semnat pe doi ani și sper să-mi în­­­­de­­pli­nesc o­biec­ti­ve­le”.

Au revenit împrumutații de la SCM Pitești

Fotbaliștii galben-verzi au revenit luni seara din vacanța de vară, echipa reunindu-se la Grupul Școlar Colibași. Claudiu Niculescu a fost prezentat de conducerea clubului jucătorilor ca fiind noul antrenor principal, după care a condus primul antrenament.

La reunire au fost prezenți 27 de jucători, printre care și doi nou-veniți, Ionescu de la SCM Pitești și Adelin David fost la Minerul Motru. De asemenea, s-au alăturat lotului și fotbaliștii împrumutați anul trecut la SCM: Bogdan Stancu, Dumitrache, Panait și Delcea. De la reunirea lotului au lipsit, Olteanu, Ciucă, Pasăre, Chețan, Ene și Gueye acestora expirându-le contractele cu Mioveniul.

Lotul prezent azi la reunire:

Portari: Popescu, Croitoru, Preda

Fundași: Cotigă, Bogdan Stancu, Bogdan Stoica, Negoiță, Ionescu, A. David, Dumitrache, Cătălin Stan, Șchiopu

Mijlocași: Mazilu, Alin Popa, Abuzătoaei, Galan, Răuță, Biceanu, Delcea,Dragalina, Marcu, Panait, Iordache

Atacanți: Ayza, Vintilă, Năstăsie, Ovidiu Stan

 

Sursa: CS Mioveni

Pe aceeași temă